- Han var den aller største

Rallystjernen Colin McRae og sønnen Johnny (5) drept i helikopterulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rallylegenden Colin McRae (39) er død. Han var pilot ombord i et helikopter som styrtet i Skottland i 17-tida lørdag kveld.

Det bekreftet McRaes agent Jean-Eric Freudiger overfor The Times like før midnatt. Det var 39-åringen selv som eide helikopteret.

McRaes fem år gamle sønn Johnny skal ha vært en av passasjerene i styrten, som ikke etterlot noen overlevende. Helikopteret skal ha blitt fullstendig smadret i den voldsomme styrten, før det tok fyr.

- Minst én person skal være bekreftet omkommet - piloten. Et etterforskningsteam for luftfartsulykker er på vei, men vi tror ikke det vil være mulig å finne ut hvor mange personer som var ombord foreløpig på grunn av omfattende brannskader, sa en talsmann for politiet i Strathclyde lørdag kveld, ifølge Daily Mail.

Men Sky News melder nå at det skal ha vært fire personer ombord, McRae og sønnen, samt en kamerat av rallystjernen og hans spedbarn.

-Tragisk

Henning Solberg fikk beskjeden om McRaes bortgang i natt.

- Dette er tragisk. Colin var en veldig flott fyr. For rallysupporterne ute på skogen var han den aller største, på grunn av sin spektakulære kjørestil, sier Henning Solberg til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer