Francisco Totti legger opp.

Han var en ordinær gutt som ble en ekstraordinær fotballspiller. Totti er den siste gladiator

Ifølge Romas sportsdirektør gir Francesco Totti (40) seg i storklubben etter sesongen. Det er slutten på en 27 år lang æra i italiensk fotball. En æra vi knapt har sett maken til.

KEISER, KONGE OG GLADIATOR: Romas Francesco Totti feirer med å ta en selfie etter to scoringer mot byrival Lazio i 2015. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia/NTB Scanpix
KEISER, KONGE OG GLADIATOR: Romas Francesco Totti feirer med å ta en selfie etter to scoringer mot byrival Lazio i 2015. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): - Roma er min familie, mine venner, folkene jeg elsker. Roma er havet, fjellene, monumentene. Roma er selvfølgelig romere. Roma er gul og rød. Roma er hele verden for meg. Denne klubben, denne byen, det har vært livet mitt.

Ordene tilhører Francesco Totti (40), som har tilbrakt hele sin profesjonelle fotballkarrière i samme klubb. Han skrev kontrakt med Roma da han var 13 år gammel og debuterte i Serie A som 16-åring. Siden har det vært 25 år med oppturer og nedturer. 25 år med gleder og sorger. 25 år med latter og tårer.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer