Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

- Han var knapt til stede

Manchester United-ekspert observerte Ole Gunnar Solskjær da det kokte.

PRSS: Ole Gunnar Solskjær avbildet etter seieren over West Ham i september. Foto: NTB
PRSS: Ole Gunnar Solskjær avbildet etter seieren over West Ham i september. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Manchester United ble tidvis overkjørt av Villarreal i Champions League onsdag.

Men et drømmetreff fra Alex Telles, og overtidsmålet fra Cristiano Ronaldo reddet seieren.

Grepene lyktes

Ole Gunnar Solskjær fikk mye kritikk både underveis og etter kampen av eksperter.

Men fra Manchester Evening News sin Manchester United-kommentator, Samuel Luckhurst, fikk han ros. Innbytterne Jesse Lingard og Fred var nemlig arkitektene bak seiersmålet, samt byttet av Edinson Cavani, som satte fyr på Manchester United-laget.

ARRESTERER JOURNALISTEN: Ole Gunnar Solskjær var som vanlig i godt og spøkefullt humør da han møtte pressen. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Knapt til stede

På sidelinja var det Villarreal-sjef Unai Emery som vekket mest oppsikt, med sin energiske kampledelse. Luckhurst observerte at Solskjær var i helt andre enden.

- Merkelig nok var Solskjær knapt til stede langs sidelinja da presset var som størst. Mike Phelan, Solskjærs assistent, patruljerte det tekniske området mesteparten av 2. omgang, men forbedringen var minimal, skriver Luckhurst.

- Finnes ikke sunn fornuft

Allerede lørdag formiddag skal Manchester United i aksjon igjen, mot formsterke Everton. Solskjær har allerede reagert sterkt på at laget hans ikke får hvile til søndag.

- Vi har ikke fått noen forklaring. Eller, det er TV. Det er finnes ikke sunn fornuft i det hele tatt.

- Vi hadde det samme scenarioet i fjor, da vi hadde vært i Tyrkia. Vi trenger supporterne, de må hjelpe oss og det vet jeg de vil. Men vi og Chelsea kunne enkelt å ha spilt på søndag og Liverpool-City på lørdag, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Til tross for seieren mot Villarreal innrømmet nordmannen at prestasjonen var skuffende, og at de ble reddet av en mesterlig David de Gea. Forrige Premier League-kamp endte med et skuffende hjemmetap mot Aston Villa.

- Aston Villa-kampen hadde 45 minutter effektiv spillestil, det er sannsynligvis det laveste jeg har sett i en kamp vi har spilt. Vi må bygge mer press på motstanderens halvdel. Mer bevegelse. Det er mange ting. Vi kan snakke om det hele dagen, sier Manchester United-manageren.

Mot Everton må han igjen klare seg uten forsvarsduoen Luke Shaw og Harry Maguire, samt Marcus Rashford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer