Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han var ukomfortabel med at det var så mange mennesker der

Pelé flyttet til en annen avdeling.

VERRE: Pelés er innlagt på sykehus med en urinveisinfeksjon. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
VERRE: Pelés er innlagt på sykehus med en urinveisinfeksjon. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): For tre dager siden ble fotball-legenden innlagt på sykehus igjen i Sao Paulo for andre gang på kort tid. Grunnen er at 74-åringen har fått en urinveisinfeksjon.

Nyhetsbyrået AFP meldte først at tilstanden til Pelé hadde blitt verre, og at han har blitt flyttet over på en intensivavdeling.

Det dementerer nå sykehuset ifølge Reuter og AP.

Reuters skriver at en talsperson for 74-åringen sier at Pelé er blitt flyttet over til en annen fløy på sykehuset for å få mer ro, men at det går bra med ham.

- Han var ukomfortabel med at det var så mange mennesker der. Nå får han det mer stille rundt seg, sier Jose Fornos Rodrigues til Reuters.

Pelé ble operert for nyrestein 13. november, og det ble sagt at operasjonen var vellykket da han ble skrevet ut noen dager senere.

- Edson Arantes do Nascimento (Pelé) ligger fortsatt på sykehuset. For å gi ham best mulig pleie er han blitt flyttet til en avdeling der han kan få spesiell oppfølging, heter det i en uttalelse fra Albert Einstein-sykehuset i Sao Paulo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media