<strong>AVGJØRENDE:</strong> Norges målvakt Lars Haugen var avgjørende for Norge i kampen mot Slovenia. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / NTB scanpix
AVGJØRENDE: Norges målvakt Lars Haugen var avgjørende for Norge i kampen mot Slovenia. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / NTB scanpix Vis mer

- Han var vår beste spiller uten tvil

Johansen godt fornøyd med keeper-Haugen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM / OSLO (Dagbladet): Etter at Lars Haugen storspilte for Norge i VM-åpninga mot Slovenia, vanket det ros å få fra trener Roy Johansen.

- Haugen gjorde en kjempekamp igjen, og vi er veldig fornøyd med de målvaktene vi har. De jobber seriøst hele tiden, og vi har en god målvaktstrener, sier Johansen.

- Etter kampen kalte Thoresen Haugen for en engel og Olimb sa han var outstanding. Hva tenker du om det?

- Det er helt riktig. Han var vår beste spiller uten tvil. Han hadde mange avgjørende redninger, og det er viktig for turneringen framover, sier Johansen.

Seieren gjør at Norge slipper kjøret om å vinne for enhver pris framover, noe Johansen er lettet over. Men selv om han er fornøyd med seieren, er det fortsatt mye å rette opp i.

- Vi er nødt til å ta opp en del negative momenter, blant annet overtallsspillet. Også slurver vi i egen sone noen ganger, det må vi luke bort, avslutter Johansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer