Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han varslet det. Nå er Arnold «back» på gamle trakter

Så østerriksk triumf på hjemmebane.

PÅ PLASS: Fra orkesterplass på første rad, så den 66 år gamle skuespilleren, politikeren, forretningsmannen og investoren Reichelt sikre Østerrikes første seier i Hahnenkamm-løpet siden 2006. EPA/BKA/ANDY WENZEL
PÅ PLASS: Fra orkesterplass på første rad, så den 66 år gamle skuespilleren, politikeren, forretningsmannen og investoren Reichelt sikre Østerrikes første seier i Hahnenkamm-løpet siden 2006. EPA/BKA/ANDY WENZEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KITZBÜHEL (Dagbladet): Aksel Lund Svindal ble best av de norske under utforen i Kitzbühel tidligere i formiddag.

21 hundredeler skilte nordmannen fra seieren i den prestisjetunge løypa, men østerrikske Hannes Reichelt ble for sterk etter av Lund Svindal tapte tid på toppen.

- Jeg var ikke veldig overraska over at Reichelt tok det, for jeg gjorde en feil. Jeg hadde følelsen når jeg kom i mål at det var mulig å slå tiden min, sier Svindal til Dagbladet.

Dette falt mildt sagt i god jord hos det fremmøtte hjemmepublikummet, og en av dem var ingen ringere enn Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger, som er født i den lille landsbyen Thal (Steiermark), emigrerte til USA i en alder av 21 for å forfølge kroppsbygger-drømmen, men var i dag tilbake på gamle trakter.

Fra orkesterplass på første rad, så den 66 år gamle skuespilleren, politikeren, forretningsmannen og investoren Reichelt sikre Østerrikes første seier i Hahnenkamm-løpet siden 2006.

- På blomsterseremonien i målområdet hadde jeg tårer i øynene. Det må jeg innrømme, for denne seieren har jeg drømt om siden jeg var en liten gutt, sier Reichelt på den internasjonale pressekonferansen.

Hvorvidt Arnold selv ble rørt til tårer er heller usikkert, men den tidligere guvernøren og kroppsbyggeren var i det minste i godt humør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!