SÅ GLADE: Alex Ferguson (t.v) og Gary Neville feiret sammen på sidelinja da United slo City 4-3 i september, i ligaen. Foto: REUTERS/Phil Noble
SÅ GLADE: Alex Ferguson (t.v) og Gary Neville feiret sammen på sidelinja da United slo City 4-3 i september, i ligaen. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

- Han vet når tida er forbi for en spiller

Neville stoler på Ferguson om Tevez.

||| • Fotballstudio kl. 21: Første semifinale i ligacupen

(Dagbladet): I kveld møtes Manchester United og Manchester City. Som før ligaoppgjøret i september dreier mye seg om Carlos Tevez, den tidligere United-spissen.

Gary Neville mener Ferguson gjorde rett da United ikke strakk seg langt nok for den argentinske angriperen i sommer. 25-åringen avslo til slutt de rødes tilbud og ble i stedet City-spiller.

Tar sjelden feil Til Fergusons store irritasjon brukte så City sin spiss på store reklameplakater i Manchester før ligastart. I dag antyder Neville at Tevez var grådig.

- Jeg kan ikke være uenig i avgjørelsen om Tevez. Han var en god spiller for oss, men når de økonomiske betingelsene blir for høye, er det sånn det blir, sier Neville til Daily Express.

Han mener Ferguson har en egen teft for hvilke spillere som skal beholdes på Old Trafford.

- Andre gode spillere har forlatt denne klubben tidligere, dette er ikke første gang det skjer. I løpet av årene har manageren tatt mange avgjørelser når det gjelder hvem som skal komme eller gå, og det han gjør har nesten alltid vist seg å være riktig, sier Neville til The Guardian.

Neville navner ikke navn.

- I løpet av en periode på 20 år har han kanskje tatt feil én eller to ganger, og det har han innrømt selv. Men han vet når tida er forbi for en spiller, sier backveteranen.

Avskriver Citys gullhåpFør tapet mot Everton lørdag mente City-manager Roberto Mancini at de lyseblå fortsatt er med i tittelkampen. Om det har Neville følgende å si:

- La oss se på tabellen i mars.

Og føyer til:

- Når det drar seg til kommer Arsenal, Chelsea, oss og Liverpool for fullt, med en sterk avslutning.

• Tevez om semifinalen: - Det er tid for hevn

HAR NETTET 15 GANGER: Carlos Tevez er blitt en kjempesuksess i Manchester City etter overgangen fra United. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer