Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han vil bli husket for sin omtanke for andre mennesker

Selv under sykdommen beholdt han humøret, sier Bøhns nære venn Andreas Smeby.

I SITT ESS. Karl Erik Bøhn engasjert på sidelinja for Larvik i Champions League i 2009. Kampen endte med seier over FC København. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
I SITT ESS. Karl Erik Bøhn engasjert på sidelinja for Larvik i Champions League i 2009. Kampen endte med seier over FC København. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Karl Erik Bøhn døde i natt, 48 år gammel. Han sovnet stille inn på Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

Bøhn fikk diagnosen akutt leukemi i begynnelsen av februar i fjor. Han ble erklært kreftfri i november samme år, men fikk tilbakefall kort tid etter.

- Han vil bli husket for sin helt spesielle omtanke for andre mennesker. Selv under sykdomsforløpet der han var døden nær var han optimistisk og beholdt det gode humøret. Karl Erik satt alltid alle de han var glad i foran seg selv, sier Bøhns nære venn og støttespiller Andreas Smeby.

- Han opplevde en enorm støtte fra tusenvis av mennesker både i Norge og Ungarn. Det ga Karl Erik avgjørende energi til å aldri gi opp håpet om å bli frisk, sier Smeby.

- Det å beholde livsgnisten var også et budskap han ønsket å formidle til alle andre i en vanskelig situasjon. Til tross for mange tøffe stunder greide Karl Erik å følge sitt eget livsmotto, skriver Smeby.

Og livsmottoet? «Lev livet!»

- Våre tanker og medfølelse går til barna, familien og Karl Eriks kjæreste. Vi vil aldri glemme deg, Karl Erik, skriver Andreas Smeby, som støttet Bøhn til det siste.

GOD VENN: Andreas Haugan Smeby har vært en viktig støttespiller og venn for Karl Erik Bøhn. Foto: Privat
GOD VENN: Andreas Haugan Smeby har vært en viktig støttespiller og venn for Karl Erik Bøhn. Foto: Privat Vis mer
Hele Norges coronakart