Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han vil vel først og fremst tjene penger

Men Nannskog forstår Alanzinho.

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk er forberedt på at de kan miste driblestjerna Alanzino etter brassen takket nei til klubbens siste kontraktsforslag som skal ha vært på 2,8 millioner kroner.

Daniel Nannskog forstår Alanzinhos avslag.

- Han bor langt, lag hjemmefra og vil vel først og fremst tjene penger. Han ønsker å forsørge de hjemme, men jeg synes Stabæk har strukket seg langt, sier Nannskog.

Scoringskongen har selv spilt langt hjemmefra for å tjene til mer enn smør på brødet.

- Jeg forstår ham fordi det var det samme da jeg var i Kina. Fotballen var vel ikke den viktigste årsaken til at jeg dro dit, cash var king liksom, fortsetter svensken.

Det siste kontraktsforslaget ville gjort Alanzinho til klubbens best betalte spiller, men Nannskog har ingen problemer med å bli passert på lønnsstigen.

- Det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er fornøyd med lønnen min og om Alanzinho tjener dobbelt så mye er det helt greit for meg, sier Nannskog.

For Stabæk-trener Jan Jönsson vil det sportslige tapet kunne svi.

SHOWET MOT LSK: Alanzinho spilte ut reportoaret sitt mot Lillestrøm, og setter her inn 4-1 bak Otto Fredriksson. Men den lille brasilianeren er sannsynligvis tapt for Stabæk. Foto: SCANPIX
SHOWET MOT LSK: Alanzinho spilte ut reportoaret sitt mot Lillestrøm, og setter her inn 4-1 bak Otto Fredriksson. Men den lille brasilianeren er sannsynligvis tapt for Stabæk. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi viser jo i dag at vi har en bra bredde og det er min jobb å forberede oss slik at vi står godt om vi skulle miste Alanzinho, Nannskog eller Somen Tchoyi, sier svensken.

- Stabæk har gjort et kupp

Enn så lenge kan Jönsson glede seg over å ha fått et nytt radarpar. Daniel Nannskog som tilrettelegger og Johan Anderson som klinisk avslutter og målscorer.

Første og andre scoring mot LSK i går var omtrent identiske og kom som følge av strålende samarbeid mellom de to svenskene.

- Vi spilte jo sammen to og et halvt år i Landskrona og jeg skjønner Daniel Nannskogs bevegelser. På målene var det jo bare å sette ballen i det lengste hjørnet sier Johan Anderson.

Nannskog, en etablert Tippeligastjerne, skryter sin yngre lagkamerat opp i skyene etter hjemmedebuten.

- Her har Stabæk gjort et kupp. Janne (Jan Jönsson, journ.anm) har god oversikt og dette er en meget bra signering for Stabæk, sier Nannskog om spilleren sikret seg seint i vinter.

Jönsson får nå et luksusproblem på midtbanen. I går leverte både Anthony Annan og Johan Anderson til 20 i stil og i bakgrunnen lurer både Somen A. Tchoyi og Henning Hauger. Gårsdagens helt beskriver han å følgende måte:

image: - Han vil vel først og fremst tjene penger

- Johan er veldig fotballklok, hurtig, spenstig og har bra teknikk. Jeg har kjent ham siden han var 17 år og er veldig glad for at han endelig har kommet hi til oss. Jeg trode hele tiden han ville passe perfekt i den måten vi spiller fotball på, sier Jönsson.

<B>PASSERES GJERNE PÅ LØNNSSTIGEN: Daniel Nannskog synes det er helt greit om Alanzinho tjener dobbelt så mye som han selv gjør.
<B>PÅ BÆRTUR:</B> Otto Fredriksson slapp fra denne situasjonen med skrekken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media