Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han ville ta meg ut og sørge for at jeg kjente det

Ramsey klandrer Shawcross etter beinbruddet.

VONDE MINNER: De andre spillerne reagerte med fortvilelse da de så konsekvensene av Ryan Shawcross' takling mot Aaron Ramsey. Unggutten mister resten av sesongen etter beinbruddet, men er godt i gang med rekonvalesensen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
VONDE MINNER: De andre spillerne reagerte med fortvilelse da de så konsekvensene av Ryan Shawcross' takling mot Aaron Ramsey. Unggutten mister resten av sesongen etter beinbruddet, men er godt i gang med rekonvalesensen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Følg Premier League i fotballstudio fra kl. 16!

(Dagbladet): Arsenals walisiske stortalent Aaron Ramsey har startet jobben med å komme seg tilbake på fotballbanen etter det forferdelige beinbruddet han pådro seg i kampen mot Stoke i februar.

Ramsey ble tøft taklet av Ryan Shawcross, som gråtende ble vist av banen etter å ha gått inn med en slik kraft at Arsenal-spillerens legg ble brukket tvers av.

Shawcross beklaget taklingen i etterkant. Men nå anklager Ramsey ham for bevisst å ha gått inn aggressivt for å markere seg i duellen.

- Jeg tror ikke han ønsket å brekke beinet mitt, men han ønsket å takle gjennom ballen og meg. Han ville ta meg ut og sørge for at jeg kjente taklingen, sier Ramsey, ifølge Telegraph.

- Han var litt feilplassert, men han kunne definitivt ha ombestemt seg før han taklet, skjønt at han ikke kom til å rekke ballen, og så trukket seg, mener Arsenal-unggutten.

Kritisk Wenger
Arsenal-manager Arsene Wenger var knallhard mot Ryan Shawcross etter kampen, frustrert over å ha mistet enda en spiller på grunn av en uvøren takling, ikke lenge etter at Eduardo da Silva hadde kommet seg etter sitt skrekkelige beinbrudd.

- Jeg ønsker å understreke at det var en intens kamp, der jeg ikke så mange stygge taklinger. Men denne var skrekkelig, og jeg er veldig nedtrykt, sa franskmannen.

Ville ikke gjort det samme
Shawcross på sin side har bedyret at han ikke ønsket å skade Ramsey.

- Det lå absolutt ingen ondskap bak taklingen. Jeg ville aldri ha gått inn for å skade en spillerkollega, sa Stoke-spilleren i en uttalelse på stokecityfc.co.uk.

- Jeg er dypt ulykkelig for at Aaron har blitt påført en så alvorlig skade, og mine tanker går til ham. Jeg ønsker å sende ham mine beste ønsker om en rask rekonvalesens, sa Shawcross.

Aaron Ramsey vil imidlertid ikke frikjenne Shawcross for all skyld.

- Hvis jeg skulle takle, og så at det ikke var noen mulighet for å nå ballen, ville jeg ikke ha fullført taklingen. Og jeg tror ikke det var noen mulighet for at han kunne nå ballen, sier han.

Ramsey fikk konstatert brudd i både skinnebenet (tibia) og leggbenet (fibula) i høyrebeinet, og er ikke tilbake i spill før tidligst neste sesong.

ANGRENDE: Stokes Ryan Shawcross bedyrer at han ikke hadde onde hensikter da han gikk inn i duellen med Ramsey.Foto: SCANPIX/AFP/Paul Ellis
ANGRENDE: Stokes Ryan Shawcross bedyrer at han ikke hadde onde hensikter da han gikk inn i duellen med Ramsey.Foto: SCANPIX/AFP/Paul Ellis Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!