Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han ville ta meg

Gamsten ble slått i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen var i strålende spillehumør da Blackburn slo Salzburg 2-0 på Ewood Park i går kveld.

Litt for strålende etter Jorge Vargas\' smak.

Salzburg-backen ble etter hvert så frustrert at han plantet albuen i ansiktet på Gamsten - uten at dommeren reagerte.

- Dommeren så visst ikke albuen. Det er jo helt utrolig. Sånt skal ikke skje, sier en rystet Gamst Pedersen til Dagbladet.no.

- Hvordan opplevde du duellene med Vargas?

- Han var ute etter meg hele kampen. Han slo meg først én gang i 1. omgang, og i 2. omgang kom denne albuen. Jeg fikk heldigvis bare et kutt under leppa, men det kunne gått mye verre. Han var ute etter å ta meg, sier Gamsten.

Tilbake i storform

Han fikk uansett sin hevn på banen. Men en målgivende og storspill var nordmannen sterkt delaktig i 2-0-seieren. Blackburn er dermed videre til neste runde etter at det endte 2-2 i første kamp i Østerrike.

STYGT: Utrolig nok slapp Jorge Vargas unna kort etter dette slaget mot Morten Gamst Pedersen. - Han var ute etter meg hele kampen, sier Gamsten til Dagbladet.no. Blackburn slo Salzburg 2-0. Foto: AFP/REUTERS
STYGT: Utrolig nok slapp Jorge Vargas unna kort etter dette slaget mot Morten Gamst Pedersen. - Han var ute etter meg hele kampen, sier Gamsten til Dagbladet.no. Blackburn slo Salzburg 2-0. Foto: AFP/REUTERS Vis mer

- Han (Vargas) fikk i hvert fall ikke låne ballen så mye, flirer Blackburn-proffen.

- Det gikk veldig bra for meg og laget. Vi vant fortjent.

Han startet sesongen litt rufsete, og klarte ikke helt å leve opp til fjorårsnivået i de første seriekampene. I den fjerde runden kom forløsningen da Gamsten skrudde inn et frisparkmål og viste prov på gryende form.

Som altså fortsatte torsdag kveld.

- Hele laget startet dårlig, men alle er blitt bedre og bedre. Vi spiller bra hele gjengen om dagen, sier han.

- Alt er mulig

Suksess i UEFA-cupen er et av de store målene for Blackburn denne sesongen. Nå er de klare for gruppespillet - men Gamsten håper ikke nødvendigvis at Blackburn trekker svake lag som motstandere.

- Jeg synes det er artig med gode lag også. Vi husker jo hva Middlesbrough gjorde i fjor da de nådde finalen. Nå er vi i gruppespillet, så alt er mulig, sier Gamsten til Dagbladet.no.

image: - Han ville ta meg

Benni McCarthy og David Bentley scoret målene for Blackburn.

<B>BLACKBURN-JUBEL:</B> David Bentley har scoret, og Morten Gamst Pedersen hvisker ham et par gratulerende ord i øret.