- Han visste ikke hvor han var og husker ikke at han viste fingeren

George White fikk ikke to gule - han fikk direkte rødt.

(Dagbladet): Strømmens tre knallsterke poeng borte mot Fredrikstad kom med bismak i går kveld, da matchvinner George White Agwuocha klarte å bli utvist etter å ha sikret seieren for laget sitt.

Spissen feiret ellevilt etter den fine scoringen, men dommer Kai Erik Steen likte dårlig at han valset over til FFK-fansen for å danse ut gleden, og tildelte unggutten et gult kort.

Imens reagerte hjemmelagets supportere og spillere voldsomt, og situasjonen ble hetere og hetere. En rasende White Agwuocha kjeftet og smelte tilbake, og til slutt dro dommer Steen opp det røde.

- George ble veldig, veldig glad da han avgjorde, mistet hodet litt og tok noen dansesteg og så videre. Men jeg tror ikke han løp opp dit for å provosere, han gjorde en dum feil foran FFK-supporterne. Da reagerer de og det skjønner jeg, forklarer Strømmens sportslige leder, Espen Olsen, til Dagbladet.

- Viste fingeren Dommer Kai Erik Steen skal ha forklart etter kampen at White viste fingeren til en motspiller, og at det forklarer det direkte røde kortet, uten at de noe lavoppløste nett-tvbildene fra Fredrikstad gir noe tydelig bevis for det.

Espen Olsen tilbragte mye av kampen i nærheten av Fredrikstad-fansen, og sier det heller ikke var noen dårlig stemning mellom dem og Strømmen-spissen som kan forklare en reaksjon rettet den veien.

- Det var ikke det, ikke som jeg opplevde. Jeg snakket med George i etterkant, og han sier heller ikke det. Han beklaget at han feiret akkurat der fansen sto, han visste ikke helt hvor han var, rett og slett, sier Olsen, og fortsetter:

- Så forstår han ikke hvorfor han får gult, og da hisser han seg opp. Ifølge dommeren viste han fingeren til en motspiller. Han får noen ufine kommentarer slengt etter seg som han blir provosert av, uten at det er noen unnskyldning, sier han.

Veldig lei seg Nå må Strømmen klare seg uten den unge spissen i minst en kamp, avhengig av hva dommer Steen skriver i sin rapport.

- George beklaget seg og la seg langflat etterpå, han var veldig lei seg og langt nede. Det ble en blandet kveld. Han må bare lære, han er en ung gutt. Det blir mye følelser når du avgjør en sånn kamp, han jublet hemningsløst og sier sjøl at han ikke kan huske at han viste fingeren, det var en veldig opphisset stemning der og da, sier Espen Olsen.

Gunnar Halles gutter ligger på åttendeplass i førstedivisjon etter gårsdagens borteseier, med seks runder igjen å spille.

- Det betyr en del å miste George, han er en av de viktigste spillerne våre. Men for første gang i år har vi en skadefri tropp med mange alternativer, så sånn sett bekymrer det ikke oss så veldig, selv om det så klart er en grunn til at han er i førsteelleveren, sier Olsen.