- Han visste ikke hvor han var og husker ikke at han viste fingeren

George White fikk ikke to gule - han fikk direkte rødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Strømmens tre knallsterke poeng borte mot Fredrikstad kom med bismak i går kveld, da matchvinner George White Agwuocha klarte å bli utvist etter å ha sikret seieren for laget sitt.

Spissen feiret ellevilt etter den fine scoringen, men dommer Kai Erik Steen likte dårlig at han valset over til FFK-fansen for å danse ut gleden, og tildelte unggutten et gult kort.

Imens reagerte hjemmelagets supportere og spillere voldsomt, og situasjonen ble hetere og hetere. En rasende White Agwuocha kjeftet og smelte tilbake, og til slutt dro dommer Steen opp det røde.

- George ble veldig, veldig glad da han avgjorde, mistet hodet litt og tok noen dansesteg og så videre. Men jeg tror ikke han løp opp dit for å provosere, han gjorde en dum feil foran FFK-supporterne. Da reagerer de og det skjønner jeg, forklarer Strømmens sportslige leder, Espen Olsen, til Dagbladet.

- Viste fingeren Dommer Kai Erik Steen skal ha forklart etter kampen at White viste fingeren til en motspiller, og at det forklarer det direkte røde kortet, uten at de noe lavoppløste nett-tvbildene fra Fredrikstad gir noe tydelig bevis for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer