- Han visste ikke hvor spillerne spilte på banen

Riise slaktet Magath på direkten.

NEDTUR: John Arne Riise rykket ned fra Premier League med Fulham i vår. Hos TV2 i går kom han med sin versjon av treningene under Felix Magath. Foto: AFP  / IAN KINGTON / NTB SCANPIX
NEDTUR: John Arne Riise rykket ned fra Premier League med Fulham i vår. Hos TV2 i går kom han med sin versjon av treningene under Felix Magath. Foto: AFP / IAN KINGTON / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise er for tida klubbløs, kontrakten med Fulham løp ut i sommer.

I går brukte han sin opptreden på TV2s Premier League-sending til å ta et oppgjør med Fulham-manager Felix Magath (61).

Iført hvit skjorte hadde Riise lite pent å si om tyskeren som førte londonklubben til nedrykk i vår. Nedturen har fortsatt med fire strake tap i divisjonen under i august.

Skylt i do - Under Martin Jol og René Meulensteen hadde vi et system og en visjon. Alt det vi hadde jobbet med de siste fem årene ble bare kastet vekk. Fulham hadde egne systemer, men alt ble bare skylt ned i do, sier Riise i TV2-studio etter mandagskampen.

Venstrebacken forteller doble treninger etter kampdager, som en slags straff mot spillerne. Og rødluggen røper at den tidligere Bayern-sjefen slett ikke hadde oversikt over stallen da han kom til Premier League.

- Med meg var han fair, han pratet mye med meg fordi jeg var en av de rutinerte. Men han kom til en klubb og visste ikke hvor spillerne spilte på banen. Han hadde bare en ting å gjøre ting på, sier Riise til TV2.

Synd å se Mannen med 110 landskamper for Norge er ikke overrasket over at Magath sliter i The Championship. Riise mener laget spiller med for mange unge spillere, og har gått vekk fra det stabile som kjennetegnet Craven Cottage-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer