Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han viste ekte entusiasme

Ferguson håper Solskjær er tilbake for godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær var tilbake i Premier League-kamp for Manchester United i går kveld. 83 minutter og 35 sekunder inn i kampen mot Birmingham, slapp Alex Ferguson nordmannen innpå.

De ni minuttene han fikk på seg førte ikke til de helt store sjansene, og kampen endte 2-2.

Men for Solskjær var kampen en personlig seier, og han fikk fortjent hyllest av Ferguson etterpå:

- Jeg er begeistret på hans vegne, og han gjorde det godt. Han var bare innpå i åtte eller ni minutter, men han viste ekte entusiasme over å spille og så ikke ut til å ta skade av det, sier United-manageren ifølge Manchester Evening News.

Nå håper han å kunne benytte seg mer av Solskjærs tjenester.

- Dere må huske på at han har vært ute i 19 måneder, så vi må glede oss over dette. Forhåpentligvis er han tilbake for godt, sier Ferguson.

- GJORDE DET GODT: Manchester United-manager Alex Ferguson roste Ole Gunnar Solskjær etter innhoppet mot Birmingham. Foto: Reuters/Scanpix
- GJORDE DET GODT: Manchester United-manager Alex Ferguson roste Ole Gunnar Solskjær etter innhoppet mot Birmingham. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!