Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballandslaget fikk bank av Spania

- Det var en forferdelig kamp fra vår side.

STYGT TAP: Norges trener Christian Berge og assistenttrener Glenn Solberg (t.h.) måtte se Spania vinne hele 38-20. Her er duoen fra en annen landskamp.
Foto: Claus Fisker / NTB scanpix
STYGT TAP: Norges trener Christian Berge og assistenttrener Glenn Solberg (t.h.) måtte se Spania vinne hele 38-20. Her er duoen fra en annen landskamp. Foto: Claus Fisker / NTB scanpix Vis mer

Norges landslag i håndball for menn kom brutalt ned på jorda etter den sterke seieren mot Polen fredag. Vertslaget Spania vant hele 38-20 lørdag.

Norge møtte et spansk lag som er i sine siste forbereder til VM i Qatar. Etter at Christian Berges menn slo VM-klare Polen i den første kampen i turneringen i Oviedo, var det et skjerpet Spania som gikk til verket lørdag.

Det ble overkjøring helt fra start, og Spania ledet ved pause 22-9 over et utspilt norsk lag. 13 måls margin halvveis ble 18 mål til slutt.

Flere utvisninger Lettere ble det ikke av at Norge pådro seg seks utvisninger mot Spanias ene.

- Det var en forferdelig kamp fra vår side, med altfor mange enkle tekniske feil som resulterte i mange kontringsmål mot oss, sa Glenn Solberg i trenerteamet til handball.no.

- De spilte oss ut, og vi ble løpende etter dem i forsvar i stedet for å takle. Angrepsspillet gikk på tvers, og det var for få skikkelige satsinger. Spania var fantastisk gode og spilte oss ut i alle faser.

Kan reise seg Harald Reinkind og Kristian Bjørnsen ble norske toppscorere med fire mål hver.

Norge får en sjanse til å reise seg i søndagens kamp mot Ungarn. Med seier tar Norge 2.-plassen i turneringen. Ungarn har tapt begge sine to kamper hittil.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.