Håndballen i skuddet

Nå tipser idrettsfolket hverandre.

(Dagbladet.no): I går var vi sjokkerte over den minimale støtten landets beste håndballklubber hadde i avstemmingen om landets mest populære klubb. Og vi fikk svar.

I løpet av ett døgn har landets håndballklubber tatt sjumilssteg oppover listene. Fordi folk tipser hverandre gjennom hjemmesider og e-postaksjoner.

Derfor er både Drammen, Runar, Larvik, og Tertnes blant klubbene som sanker flest stemmer i øyeblikket.

Det er gjennom slike aksjoner mindre klubber kan nå opp i konkurransen. Idrettslaget Brodd leder for eksempel kategorien for fleridrettslag med mer enn 100 medlemmer.

Men Asker Skiklubb er på vei opp i ryggen på dem. Fordi de tipser hverandre på hjemmesiden sin.

Hard kamp om populariteten

Det gjør selvsagt de store fotballklubbene i Norge også. Akkurat som i går er Brann best på nett. Men både Vålerenga, Rosenborg, Bryne, og Fredrikstad er i gang med sine tipsaksjoner, så her er ingenting avgjort.

I går skrev vi om Grenland Modellbilklubbs e-postaksjon for stemmer. Det betaler seg fortsatt i klassen for spesialidrettslag med under 100 medlemmer.

Men telemarkingene skal ikke føle seg for trygge. Både FC Lyn Oslo og Zero pistolklubb er i gang med medlemsaksjoner for å få opp stemmeantallet.

Vil du sette i gang en egen aksjon? Du har god tid å mobilisere på. Stemmegivingen er åpen helt til klokken 12 fredag 22. oktober.

MOBILISERER: Pistolklubbene i Norge har satt i gang e-postaksjoner for å få flest mulig stemmer i Klubben i mitt hjerte. Det samme har mange av dykkerklubbene gjort. Skal ditt idrettslag gjøre det samme?