Norge - Frankrike 29-29

Håndballgutta med nydelig opphenting. Spilte uavgjort mot stormakten Frankrike

Norge var på etterskudd mot Frankrike i Golden League på Sotra lørdag, men håndballgutta reddet 29-29 mot verdensmesteren i siste sekund.

GOD: Harald Reinkind og de norske håndballgutta klarte uavgjort mot verdensmesteren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GOD: Harald Reinkind og de norske håndballgutta klarte uavgjort mot verdensmesteren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norge manglet flere sentrale spillere i det åttende oppgjøret mot Frankrike i løpet av de siste 15 månedene. Sander Sagosen, Gøran Johannessen, Christian O'Sullivan og Magnus Abelvik Rød var alle uaktuelle på grunn av skader, og med et reservepreget mannskap i store deler av kampen var det lenge tøft for Christian Berges menn.

Norge var fem mål bak etter første omgang, men etter å ha stanget lenge kom Norge tilbake, og Espen Lie Hansen satte inn 29-29 idet sluttsignalet lød.

- Det er viktig. Vi ligger bak, men kjemper oss inn og får uavgjort. Det er bedre enn å tape med ett. Jeg var usikker på klokka, men jeg skjøt så fort jeg fikk ballen, sa Hansen til TV 2.

- Vi var vel ikke foran en gang, og var vel heldige som spilte uavgjort, men det var moro, sa Berge, som berømmet sine nykommere etter kampen.

- Jeg synes det er morsomt å se de nye. Hermann Vildalen går inn og gjør en fabelaktig innsats. Magnus Fredriksen skaper struktur i angrepet vårt etter bare to og en halv økt med oss. Det er gode håndballspillere, fortsatte landslagssjefen.

Frankrike ble nektet sin annen strake seier i turneringen. Norge slo Island 31-29 torsdag, men klarte ikke å kopiere bedriften mot Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer