Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballgutta tapte for Danmark

Savnet skadd Kristian Kjelling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges håndballmenn savner Kristian Kjelling (26). Uten den skuddsterke stjernespilleren ble det tap 29-33 mot Danmark i firenasjonersturneringen i Polen i dag.

- Klart vi savner Kjelling. Han er en trussel mot et hvilket som helst lag i verden, og uten ham mangler vi helt klart en skytter, sier landslagets assistenttrener Erik Andersen til NTB.

Kjelling måtte droppe turen til Polen på grunn av strekk i en magemuskel. Spania-proffen pådro seg skaden under trening mandag. Avbudet er dårlig nytt for Kjelling og Norge. Samlingen i Polen er nemlig den eneste for landslagsgutta før VM i Tyskland i januar.

Danmark er bronsevinner fra fjorårets EM i Sveits. Nordmennene fikk en vanskelig start og lå tidlig under 0-4 og 1-6. Så tok Børge Lund og Frank Løke ansvar, og sammen med et skjerpet forsvar, skilte ett mål til pause.

Annen omgang ble av det ukonsentrerte slaget for Norge, som først de siste minuttene kom tilbake og minsket tapet.

18. november møtes Norge og Danmark i Oslo Spektrum, mens lagene møtes i Mossehallen dagen etter.

I firenasjonersturneringen i Polen møtes Norge og Portugal i morgen, mens Polen står på motsatt banehalvdel i siste kamp lørdag.

(NTB)

TOPPSCORER: Frank Løke satte inn ti mål, men det holdt ikke til norsk seier mot Danmark i Polen i dag. Arkivfoto: Scanpix
TOPPSCORER: Frank Løke satte inn ti mål, men det holdt ikke til norsk seier mot Danmark i Polen i dag. Arkivfoto: Scanpix Vis mer