Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballgutta vil ikke spille på onsdager

- En dårlig dag.

LITE FOLK PÅ TRIBUNEN: Norske herrelag i håndball ønsker ikke lenger å spille onsdager. Her jubler Runar-spillerne etter cupfinaleseieren i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LITE FOLK PÅ TRIBUNEN: Norske herrelag i håndball ønsker ikke lenger å spille onsdager. Her jubler Runar-spillerne etter cupfinaleseieren i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||

Flere av herreklubbene i håndball ønsker å fjerne onsdagskampene på grunn av lave tilskuertall. De vil heller spille kun i helgene.

- Onsdager er en dårlig dag. Vi kunne ha fått flere hundre ekstra tilskuere om kampene hadde gått enten lørdag eller søndag, sier Elverum-trener Christian Berge til Dagsavisen.

Han får støtte fra både Sandefjord-trener Jan Danielsen og Drammen-trener Marinko Kurtovic.

- Flere folk på kampene vil bety bedre inntekter for klubbene. Finner vi en annen dag, ville det vært det beste for alle, sier Danielsen til Dagsavisen.

- Vi må kunne enes om en felles dag, slik det er i blant annet Sverige og Danmark. Og vi må bli flinkere til å tilby publikum mer enn bare håndball, mener Kurtovic.

Markedssjef Gunnar Nybø i Norges Håndballforbund deler også klubbenes syn.

- Vi skal se på hvordan vi kan gjøre det i framtiden, og vi vil lytte til klubbene, sier Nybø til Dagsavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media