FORTSATT I RIO: Camilla Herrem og resten av det norske bronselaget er fortsatt i Rio. Grunnen? En fugl i flymotoren.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FORTSATT I RIO: Camilla Herrem og resten av det norske bronselaget er fortsatt i Rio. Grunnen? En fugl i flymotoren. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Håndballjentene kom seg ikke hjem: - Takk til fuglen som gjør at vi fortsatt er i Rio

Håndballjentene «fuglefast» i Brasil. 

(Dagbladet): De norske bronsejentene skulle etter planen ta flyet fra Rio hjem til Norge tirsdag formiddag. Men etter mye venting på flyplassen ble det til slutt klart at flyet ikke fikk lette.

Grunnen? En fugl i flymotoren, skriver TV 2.

- Litt kjedelig

Dermed må det norske laget belage seg på et utvidet opphold i Rio de Janeiro.

«Takk te fuglen som gjor at me fortsatt må ver i Rio. Snakkes de få fridagene me hadde før ny sesong starte», skriver Camilla Herrem på Instagram.

Norge-kaptein Stine Bredal Oftedal forteller til TV 2 at mange av lagvenninnene hadde sett frem til noen fridager i Norge før de må møte opp til sine respektive arbeidgivere rundt omkring i Europa.

– Å ikke få bruke fridagene med de nærmeste er litt kjedelig, men vi får ikke gjort noe med det, så vi får prøve å kose oss i Rio, sier Oftedal til kanalen.

FEIRET MEDALJE: Slik så det ut da håndballjentene feiret bronsemedaljen på Hotel Praia Ipanema i Rio. Fra venstre Emilie Hegh Arntsen, Stine Bredal Oftedal og Veronica Egebakken Kristiansen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FEIRET MEDALJE: Slik så det ut da håndballjentene feiret bronsemedaljen på Hotel Praia Ipanema i Rio. Fra venstre Emilie Hegh Arntsen, Stine Bredal Oftedal og Veronica Egebakken Kristiansen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Shopping

Issy Paris-spilleren sier at de norske jentene prøver å gjøre det beste ut av situasjonen.

– Nå får vi bare shoppe litt og finne på andre ting. Vi krysser fingrene for at det ordner seg, men alt er fullt. Det kan ta noen dager, men vi sitter klare på Internett og sjekker mailen hele tiden, sier hun.