BRONSEJENTER: Heidi Løke, Nora Mørk og Stine Oftedal Bredal viser fram bronsemedaljene de vant i OL. Men familiene i Norge får ikke helt se dem ennå. Håndballjentene sitter nemlig fast i Rio de Janeiro. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BRONSEJENTER: Heidi Løke, Nora Mørk og Stine Oftedal Bredal viser fram bronsemedaljene de vant i OL. Men familiene i Norge får ikke helt se dem ennå. Håndballjentene sitter nemlig fast i Rio de Janeiro. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Håndballjentene stoppet av flytrøbbel. Må være igjen i Rio

Melder TV 2. 

Håndballjentene skulle fly hjem fra OL i Rio de Janeiro tirsdag formiddag. Slik gikk det ikke, melder TV 2. En fugl i motoren skal angivelig ha satt en stopper for hjemreisen.

- Vi vet ikke helt hva som skjer. Vi fikk bare beskjed om at flyet var kansellert og at alt annet var fullt. Vi aner ikke når vi drar av gårde, om det blir i kveld eller om vi må være her i flere dager. Så her er vi, sier kaptein Stine Bredal Oftedal til TV 2.

Flere av jentene hadde sett fram til noen fridager i Norge med sine kjære - før sesongen starter i de respektive klubbene.

På Instagram skriver Camilla Herrem:

«Takk te fuglen som gjor at me fortsatt må ver i Rio. Snakkes de få fridagene me hadde før ny sesong starte.»

Håndballjentene håpet på OL-gull, men måtte nøye seg med bronse. Nå prøver de å få tida til å gå, fram til et fly kan frakte dem til Europa.