Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballspillere fant ikke Tønsberg

Går trolig glipp av opprykk.

(Dagbladet.no): Lørdag skulle Notodden spilt viktig opprykkskamp mot Flint. Kampen ble sett på som en formalitet for opprykkskandidaten, siden Flint er et av bunnlagene i divisjonen.

Til slutt var det imidlertid Tønsberg-laget som fikk alle poengene. Årsaken?

En bil med Notodden-spillere fant ikke fram til byen.

- Det som er fantastisk er at oppmøte vanligvis er en time før kampstart. Det betyr at de må ha surret rundt i nærmere halvannen time. Tønsberg er faktisk ikke noen verdensmetropol, sier en flirende Flint-trener Tarjei Sundal til Dagbladet.no.

Rasende trener

Ifølge avisa Telen surret den ene bilen rundt i Tønsberg en stund, før spillerne satte kursen mot Sandefjord. Da de kom tilbake til nabobyen igjen, var det for sent. Flints trener hadde nemlig benyttet sjansen til å inkassere seieren som følge av at motstanderlaget var for sent ute.

Notodden-trener Torfinn Skåttet var gretten etter hendelsen.

- Det skal for det første ikke være mulig å ikke finne Tønsberg, men det er også usportslig av Flint sin trener å ikke vente når de visste at spillerne var i nærheten. Spillere har kjørt feil til Notodden også, men vi har alltid ventet når vi har visst at de har vært underveis.

- Nå kan vi nok se langt etter kvalifiseringsplassen, sier Skåttet til avisa.

Vil ikke spille senere

Ifølge Notodden var dommerne villige til å fortsette kampen, men Flint og trener Tarjei Sundal satte ned foten.

Han vil ikke spille kampen på nytt, til tross for at Skåttet har varslet at han vil undersøke muligheten for å få den avviklet på et senere tidspunkt.

- Kampen skulle gå klokka seks, og vi hadde varmet opp siden ti over fem. Vi hadde blitt kalde og ukonsentrerte, forklarer Sundal.

  • Tabell for 3. divisjon kvinner avd. 5 finner du her
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media