Håndballstjerna ble ropt opp som prisvinner. I stedet for å løpe på scena, var han på jakt etter en hjertestarter

Drama på danskenes versjon av Idrettsgallaen.

VAR PÅ JAKT ETTER HJERTESTARTER: Danske Casper Mortensen (til høyre) var ikke å se da han ble utropt som vinner av «Årets Jubelscene 2016». I kulissene var det et drama ingen visste om. Her med lagkamerat Mads Mensah Larsen etter gullet i Rio-OL 2016. Foto: AP Photo / Ben Curtis / NTB Scanpix
VAR PÅ JAKT ETTER HJERTESTARTER: Danske Casper Mortensen (til høyre) var ikke å se da han ble utropt som vinner av «Årets Jubelscene 2016». I kulissene var det et drama ingen visste om. Her med lagkamerat Mads Mensah Larsen etter gullet i Rio-OL 2016. Foto: AP Photo / Ben Curtis / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag ble Stig André Berge den store mannen på årets Idrettsgalla. Bryteren stakk av med flere priser; «Årets forbilde» og «årets navn», samt den gjeveste av dem alle; «Utøvernes pris».

Og mens Idrettsgallaen på Hamar gikk forholdsvis rolig for seg, var det mer dramatikk på danskenes tilsvarende arrangement, «Sport 2016».

Håndball-stjerna Casper Mortensen var en del av gull-laget til det danske herrelaget fra Rio-OL i høst.

Da OL-finalen mot Frankrike var over og seieren var sikret, jublet Mortensen på en så fantastisk måte at han i går ble tildelt prisen for «Årets Jubelscene 2016».

Var ikke å se

Men da kameraene fant stolen til Mortensen blant de andre landslagsspillerne, sto den tom. Da gikk lagkamerat Morten Olsen på scena og tok imot prisen for ham.

Da Mortensen endelig kom tilbake til salen, ble han møtt av latter. Grunnen til at kantspilleren ikke var til stede, er ikke like morsom.

- Takk for prisen for årets jubelscene. Under mitt «toalettbesøk» falt en mann om på gulvet med hjertestans, derfor valgte jeg å bli igjen, forklarte Mortensen senere på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer