Håndball:

Håndballstjernas baby-nyhet får danskene til å undre: - Hvorfor gjør du dette nå?

Estavana Polman og Rafael van der Vaart venter barn - men håndballspilleren lover å komme tilbake på banen.

BLIR FORELDRE: Fotballspiller Rafael van der Vaart og håndballspiller Estavana Polman annonserte nylig at de blir foreldre. Polman forteller at hun skal raskt tilbake til håndballbanen. Foto: JENS KALAENE/dpa
BLIR FORELDRE: Fotballspiller Rafael van der Vaart og håndballspiller Estavana Polman annonserte nylig at de blir foreldre. Polman forteller at hun skal raskt tilbake til håndballbanen. Foto: JENS KALAENE/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den nederlandske håndballstjernen Estavana Polman (24) venter barn med kjæresten og fotballspiller Rafael van der Vaart (33).

Nyheten ble offentliggjort i romjula - bare dager etter at Team Esbjerg-proffen og Nederland tapte EM-finalen mot de norske håndballjentene.

- Jeg har aldri følt meg skarpere og i bedre form. Både laget og jeg har masse energi, sa Polman til Dagbladet for noen uker tilbake.

Dansk presse undrer nå på valget til Polman.

- Er du ikke i dine beste år av karrieren? Hvorfor gjør du dette nå? spør Ekstra Bladet.

- Jeg har hørt at de beste årene i karrieren er når du er 27 eller 28 år. Jeg er bare 24, og har nok tid. Jeg vil selvfølgelig fortsatt gjøre mitt beste med håndballen og jeg vil tilbake så raskt som mulig, sier Polman.

Polman og Nederland er blitt en håndballyndling i løpet av det siste året. Laget spilte seg overraskende til en VM-finale i 2015, bronsefinale i Rio-OL i sommer og til EM-finale i desember. Alle tre gangene ble det tap mot Norge. Nå blir det en håndballpause for Polman - til tross for storspill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer