Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndballstjerne alvorlig skadd i fotballkamp

Skulle feire åpning av ny hall.

KNESKADD: Sara Breistøl (i midten) pådro seg en alvorlig kneskade i fotballkampen mot FK Larvik søndag. Foto: Trond Teigen / SCANPIX
KNESKADD: Sara Breistøl (i midten) pådro seg en alvorlig kneskade i fotballkampen mot FK Larvik søndag. Foto: Trond Teigen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no) Larvik-kantspiller Sara Breistøl jublet lørdag for vestfoldingenes første seier i nye Arena Larvik.

Ett døgn seieren forlot hun hallen med en alvorlig skade, etter at hun spilte en oppvisningskamp i fotball.

Som et ledd av åpningshelga i den nye hallen ble det søndag arrangert en kamp mellom håndballjentene i LHK og fotballjentene i FK Larvik. Bare ni minutter inn i futsalkampen endte kampen i tårer for Breistøl.

- Trist og leit for Sara
Kampen ble avbrutt og Breistøl ble kjørt til sykehus i Tønsberg med ambulanse.

- Det virker sannsynlig at det er en alvorlig kneskade. Vi har ikke full oversikt, men vet helt sikkert at et sidebånd i kneet har røket. Det har ortopeden bekreftet. Vi skal ta et MR-bilde en av de første dagene til uka for å få full oversikt over hva som er skadet i kneet. Da vil vi avgjøre hva vi skal gjøre videre, sier LHKs lege, Kai Heier, til klubbens hjemmeside.

- Dette var kjedelig for oss, selvfølgelig, men mest av alt fryktelig trist og leit for Sara, sier Larvik-trener, Karl Erik Bøhn.

Larvik sleit litt med premierenerver i starten av lørdagens hallåpning mot fjorårets serietreer Tertnes, men vant til slutt komfortabelt med 11 mål. Dermed har seriefavorittene full pott etter tre serierunder.

Sterk Nordstrand-seier
Det har også utfordrer Byåsen, som i kveld banket Njård på bortebane med 14 mål.

Bak disse lagene tror de fleste at Tertnes og Storhamar vil kjempe om bronsemedaljene. Hedmarkingene gikk derimot på en smell borte mot Nordstrand i kveld.

Oslo-laget har vært gjennom et generasjonsskifte og har mange unge - og lovende - spillere på laget. Mot Storhamar i kveld slo spesielt Amanda Kurotvic til og hun scoret ti ganger i 30-26-seieren.

- Det er utrolig deilig å slå et lag som Storhamar, som skal være ett av de beste lagene. Det som var bra i dag var at jeg klarte å glemme at jeg gjorde noen feil, og bare konsentrere meg om neste angrep, sier Kurtovic til Nordstrands-Blad.

TALENTENE IMPONERER: U19-landslagets Amanda Kurtovic (til venstre) scoret ti mot Storhamar og Nora Mørk har også imponert i seriestarten. Det gror godt bak Thorir Hergeirssons håndballjenter. Foto: EPA
TALENTENE IMPONERER: U19-landslagets Amanda Kurtovic (til venstre) scoret ti mot Storhamar og Nora Mørk har også imponert i seriestarten. Det gror godt bak Thorir Hergeirssons håndballjenter. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling