KALENDERPIKE: Isabel Blanco er sammen med lagvenninnene i Midtjylland nok en gang kalenderpiker. Foto: STUDIO 1-2/MORTEN FOG/ALEKSANDAR KOVACEVIC
KALENDERPIKE: Isabel Blanco er sammen med lagvenninnene i Midtjylland nok en gang kalenderpiker. Foto: STUDIO 1-2/MORTEN FOG/ALEKSANDAR KOVACEVICVis mer

Håndballstjerner kaster klærne igjen

Isabel Blanco og lagvenninnene med ny kalender.

(Dagbladet): Jentene i FC Midtjylland liker å overraske - også utenfor håndballbanen.

Nå har de nok en gang laget en kalender som skiller seg fra det som vanligvis lages av idrettsklubber. I fjor laget de en årsoversikt med dansetema og året før tok de bilder uten tekstil på overkroppen - riktignok beskåret slik at aldersgrense var unødvendig.

Denne gangen er det igjen en flørtende kalender som selges i klubbens nettbutikk.

Spillerne kaster enten toppen helt, eller drar skjorta delvis av overkroppen.

Midtjylland er fortsatt en «norgesklubb» og har denne sesongen fire norske jenter i stallen, Ingrid Ødegaard, Tonje Nøstvold, Isabel Blanco og Alette Stang.

Bare de to sistnevnte er med i kalenderen, siden Nøstvold og Ødegaard var på landslagssamling da bildene ble tatt.

Venstreback Maria Dueholm Sørensen var en av pådriverne bak prosjektet. Hun er stolt av resultatet.

- Vi har hatt ulike temaer de siste åra og nølte ikke da vi fikk framlagt ideen om disse elegante bildene. Vi har fått muligheten til å vise oss fra vår mest feminine side og er veldig stolte av bildene. Vi beveger oss jo som regel rundt i treningstøy og med klister på hendene, sier hun til klubbens hjemmeside.

Dagbladet har ikke fått tak i Isabel Blanco i dag, men hun sier til NRK at hun er fornøyd med bildene.

- Jeg synes bildet mitt ble veldig fint. Stille og rolig. Kalenderen får min far til jul, det er fast tradisjon. Han synes det er kjempegøy, sier Blanco.

Midtjylland har ti poeng etter sju kamper i den danske eliteserien, og er seks poeng bak Viborg - som har spilt en kamp mer.

ÅPNER KNAPPENE: Alette Stang. Foto: STUDIO 1-2/MORTEN FOG/ALEKSANDAR KOVACEVIC
ÅPNER KNAPPENE: Alette Stang. Foto: STUDIO 1-2/MORTEN FOG/ALEKSANDAR KOVACEVIC Vis mer