Erling Braut Haaland

- Handler bare om penger

Den spanske storavisa Marca kaster kaldt vann på en potensiell Haaland-overgang til Real Madrid.

Publisert
Sist oppdatert

Det er den profilerte journalisten José Félix Díaz som denne uka har kommet med en lengre sak der han går i detalj på hvilke endringer som kan komme i Real Madrid den neste tiden.

Han poengterer i sin artikkel at disse endringene har vært planlagt, og kommer ikke som et resultatet av Champions League-exiten mot Chelsea.

Et viktig element er hvordan Real Madrid anser overgangsvinduet som kommer. Der er blant annet Erling Braut Haaland, nok en gang, et element.

150 millioner

Ifølge den spanske avisa, så brer det seg en skepsis rundt mulighetene for å hente jærbuen denne sommeren.

- I Haaland-saken, så handler det bare om penger. Man blir fortalt at man har et utgangspunkt på 150 millioner euro, hvilket er en sum som de hvitkledde ikke vil nærme seg, skriver Díaz i sin artikkel.

Videre skrives det i artikkelen at overgangen til Bayern München-forsvarer David Alaba er klar, mens Kylian Mbappé også skal ha gjort det klart at han vil til Real Madrid.

DYR: Erling Braut Haaland har visstnok en skyhøy prislapp. Foto: LEON KUEGELER / POOL / AFP) / DFL)
DYR: Erling Braut Haaland har visstnok en skyhøy prislapp. Foto: LEON KUEGELER / POOL / AFP) / DFL) Vis mer

Mye kan uansett avhenge av om trener Zinedine Zidane blir værende som klubbtrener. Der skal treneren selv kunne bestemme sin framtid. Zidane ga seg også som Real Madrid-trener etter 2017/2018-sesongen, før han returnerte våren 2019.

Skulle Zidane gi seg, så er det, ifølge Marca, den gamle legenden Raúl som er den mest logiske erstatteren. Han er i dag trener på ungdomslagene til Real Madrid.

En, hvis framtid også er usikker, er Eden Hazard. I artikkelen hevdes det at det belgieren, som har vært skadeplaget siden sin ankomst i 2019, er til salgs.

INN OG UT: Eden Hazard skal være til salgs, mens Martin Ødegaard skal ha imponert Real Madrid. FOTO: MIGUEL MEDINA / AFP)
INN OG UT: Eden Hazard skal være til salgs, mens Martin Ødegaard skal ha imponert Real Madrid. FOTO: MIGUEL MEDINA / AFP) Vis mer

Hazard og Ødegaard

Det kommer som følge av oppstyret etter Chelsea-kampen, der Hazard gjorde et nummer ut av å le og skøye med sine tidligere lagkamerater. Hvilket på ingen måte er noe man har likt i Madrid.

Díaz skriver uansett at det er Hazards prestasjoner som er grunnlaget for at man nå ønsker å kvitte seg med ham, ikke nødvendigvis bare latteren etter CL-exiten.

Profiler som Marcelo og Isco er også til salgs, men Sergio Ramos og Lucas Vázquez begge står uten kontrakt etter inneværende sesong.

En spiller som trekkes fram er Martin Ødegaard. Han er en av spillerne Madrid vet at returnerer etter sitt låneopphold i Arsenal. Han blir framhevet som den eneste av spillerne på utlån som man anser at har ei framtid i Real Madrid.

Til Dagbladet fortalte Díaz for kort tid siden at Real Madrid er fra seg av begeistring for det Ødegaard har levert i London, og at man ønsker å hente ham tilbake neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer