- Handler om mer enn bare meg og Morten

«Rush» om Tromsøs måltørke.

SLET MOT STABÆK: Sigurd Rushfeldt og Morten Moldskred greide ikke skape all verden mot Stabæk. Her er veteranspissen i duell med Jon Inge Høiland. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SLET MOT STABÆK: Sigurd Rushfeldt og Morten Moldskred greide ikke skape all verden mot Stabæk. Her er veteranspissen i duell med Jon Inge Høiland. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

||| TELENOR ARENA (Dagbladet.no): Etter å ha scoret fire mål mot både Vålerenga og Brann, har det gått atskillig tråere i målprotokollen for Tromsø.

Fasiten er fattige fire mål på de sju siste kampene.

Tre av kampene har Tippeligaens nordligste lag gått målløse av banen.

- Det fungerer dårlig fremover, samspillet er ikke slik det skal være. Stabæk-kampen synes jeg er jevnspilt, men vi skaper ikke mange nok sjanser, sier Sigurd Rushfeldt til Dagbladet.

Sammen med spisskollega Morten Moldskred står han bokført med fem mål på toppscorerlista i Tippeligaen.

Mannen med 150 tippeligamål gjennom tidene mener det er flere ting som ikke stemmer i Tromsø.

- At vi ikke scorer mål, handler mer enn om kun meg og Morten. Det er flere ting som fungerer dårlig. Et lag har flere deler enn bare spissene, sier Rushfeldt.

Etter en snau times spill, på stillingen 1-0, gikk 36-åringen ned i en duell i Stabæk-feltet med Morten Morisbak Skjønsberg.

Etterpå havnet de to kapteinene i munnhuggeri med hverandre.

- Jeg føler jeg blir revet ned, men om det kvalifiserer til straffe får du se igjen på TV, sier Rushfeldt til Dagbladet.

SAVNER SAMHANDLING: Per-Mathias Høgmo vil at TIL finner tilbake til målteften fra sesongstarten. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SAVNER SAMHANDLING: Per-Mathias Høgmo vil at TIL finner tilbake til målteften fra sesongstarten. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

Per Mathias Høgmo fikk se Morten Moldskred brenne to gode muligheter mot Stabæk i går.

Først etter 12 minutter, da 28-åringen, under sterkt press fra Jon Knudsen, satte ballen utenfor fra tre meter.

Deretter minuttet etter, da en god skuddmulighet endte ufarlig i klypene på Stabæk-keeperen.

- Vi må bli skarpere foran kassa, slik vi var tidligere i år. Samhandlingen i den siste tredjedelen er ikke god nok, sier Høgmo.

- Moldskred scoret et nydelig mål mot Lyn. At han ikke setter to-tre til i dag, ser jeg på som en tilfeldighet, sier TIL-treneren.