Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håner de klubben sin etter braktapet mot Liverpool?

Tottenham-spiller la ut dette bildet etter kampen.

HÅNING AV EGEN KLUBB? Benoit Assou-Ekotto og Emmanuel Adebayor må nok svare for seg ette rå ha lagt ut dette bildet på Twitter etter at Tottenham hadde tapt 5-0 mot Liverpool på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix
HÅNING AV EGEN KLUBB? Benoit Assou-Ekotto og Emmanuel Adebayor må nok svare for seg ette rå ha lagt ut dette bildet på Twitter etter at Tottenham hadde tapt 5-0 mot Liverpool på White Hart Lane. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Venstreback Benoit Assou-Ekotto har ikke lagt skjul på at han gjerne kommer tilbake til Tottenham en dag, dersom Spurs-manager André Villas-Boas forsvinner fra klubben. Det har han selv innrømmet på Twitter. Backen er for tiden utlånt til Queens Park Rangers etter lite spilletid i den liljehvite trøya.

Om han øyner muligheten for at Villas-Boas nå vil få sparken, etter at Liverpool beseiret Tottenham 5-0 i kveld, vites ikke. Men 29-åringen la i dag ut et bilde som lett kan tolkes som et hån mot London-klubben.

Etter kampslutt poserte han på et bilde med Tottenham-spiller Emmanuel Adebayor på Twitter, hvor duoen holder opp tilsammen fem fingre. Over bildet står det skrevet:

«For en kamp i kveld. Glad for å se min venn Emmanuel Adebayor (ler høyt)».

Ikke godt mottatt Det ble ikke godt godt mottatt av Tottenham-fansen på mikrobloggtjenesten. Mange spekulerer i om de fem fingrene er et tegn på at Liverpool scoret fem ganger.

«Ingen av dere vil spille for klubben igjen. Vær sikker på at klubben ser dette», skriver en bruker.

«Fingrene. Selv spillerne våre håner oss. Kjempegutter», skriver en annen.

En Luis Suarez i storform ble vanskelig å hamle opp med for Tottenham i kveld, og de engelske tabloidene vil nok skrive side opp og side ned om framtiden til Spurs-manager André Villas-Boas.