PRISUTDELING: Manchester Uniteds reservekeeper Anders Lindegaard (t.v.) og kona Misse Beqiri skapte en smule oppstandelse denne uka. Nå får Misse Beqiri kritikk for klesvalget. Kona til Wayne Rooney (t.h.), Coleen Rooney, får skryt. Foto: NTB Scanpix
PRISUTDELING: Manchester Uniteds reservekeeper Anders Lindegaard (t.v.) og kona Misse Beqiri skapte en smule oppstandelse denne uka. Nå får Misse Beqiri kritikk for klesvalget. Kona til Wayne Rooney (t.h.), Coleen Rooney, får skryt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Håner modellkona til tidligere Aalesund-keeper

- Du har et problem, søster.

(Dagbladet): Manchester Uniteds reservekeeper Anders Lindegaard (31) og kona Misse Beqiri (25) skapte en smule ståhei denne uka. Anledningen var klubbens «Player of the Year»-utdelinger, og årsaken var hennes antrekk.

Ikledd en dressjakke - med tilsynelatende ingenting under - var det ekteparet Lindegaard som stjal de største overskriftene.

I de første rapportene ble det slått fast at hun omtrent fikk omgivelsene til å miste pusten - og «imponerte med antrekket sitt». Men nå har enkelte spaltister åpenbart fått summet seg - som Jan Moir i Daily Mail.

Om modellkona til tidligere Aalesund-keeper Lindegaard skriver spaltisten:

- Hun er fotballkona som får Coleen til å framstå med klasse.

Nedtonet antrekk Med Coleen sikter hun til Coleen Rooney. Waynes kone ankom Old Trafford-evenementet i et betydelig mer nedtonet antrekk.

Daily Mail-spaltisten sender en giftpil i retning Lindegaards modellkone:

- Mange beundret den glamorøse 25-åringen som dukket opp uten BH. Men når du kommer til et arrangement - og blir utklasset av Coleen Rooney - som holdt armen til Wayne, og så glamorøs ut i en anstendig kjole med blonder, har du et problem, søster.

Hun fortsetter:

- For ikke å snakke om helse- og sikkerhetsrisikoen. Hva skjer hvis hun søler suppe nedover der?

Keepertalent Anders Lindegaard spilte i Aalesund fra 2009 til 2010. Han framsto som et keepertalent av de sjeldne. Den danske keeperlegenden Peter Schmeichel hvisket noen ord i øret på Old Trafford-bossene, og vips var han i United.

Men på fire år har han bare fått spille i 29 kamper.

Derfor var det på ingen måte noen som forventet at Lindegaard skulle stjele de helt store overskriftene i forbindelse med «Player of the Year»-utdelingen. Men kona Misse Beqiri ville det tydeligvis annerledes.

Flere meninger Den danske avisa BT - som sammen med Ekstra Bladet ikke skal beskyldes for å være politisk korrekt - omtalte begivenheten slik:

- Anders Lindegaard bruker mesteparten av tida i Manchester United på treningsfeltet eller benken. Likevel kan den 31-årige keeperen fra Odense glede seg over å ha en ytterst smukk modellkone å komme hjem til. Mens Lindegaard vant prisen for smukkeste kjæreste, vant keeperrivalen David de Gea prisen som beste spiller.

Men her er det flere meninger ute og går.

- Kanskje herr Lindegaard bør be om lønnsforhøyelse. Kona mangler litt i garderoben, skriver en følger på keeperens Facebook-side. Med smiletegn.