PASS DERE:  Samir Nasri tror Manchester City kommer til å overraske Chelsea i Premier League-innspurten. Foto: NTB Scanpix
PASS DERE: Samir Nasri tror Manchester City kommer til å overraske Chelsea i Premier League-innspurten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Håner rivalen:- Det er ikke noe spesielt med Chelsea

Nasri mener City er et bedre lag.

(Dagbladet): Chelsea har sju poeng ned til Manchester City i kampen om gullet når 13 kampen gjenstår i Premier League.

Flere og flere har begynt å ymte frampå at Mourinhos menn har full kontroll. Citys franske midtbanespiller Samir Nasri er ikke en av dem:

- Jeg er en stor Mourinho-fan, men jeg er ikke imponert over laget hans. Vi har spilt mot Chelsea to ganger denne sesongen, den ene kampen med ti mann, og begge gangene var vi bedre enn dem, sier Nasri til Daily Mail.

Nasri mener at klubben kan takke Diego Costa for at de har ledelsen i Premier League - ellers er ikke franskmannen imponert av hva laget har å by på. 

I intervjuet med den engelske tabloidavisa sier Nasri at han ikke mener Chelsea er så fantastiske som folk mener. Han kaller de et strekt lag med en god spiss:

- Det er ikke noe spesielt med Chelsea. De kommer til å gjøre feil. Vi må bare fortsette å levere og vinne kamper, så får vi se hvordan det går, sier Nasri.