Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hånes av Vålerenga

Øystein Stray Spetalens ti minutter i VIF-drakt tenner Fredrikstad-fansen.

VIF-investor og finansmann Spetalen fikk et lite innhopp som innbytter da Vålerenga spilte treningskamp mot 1. divisjonslaget Fredrikstad i går kveld.

Slikt sårer FFK-fansen, som betalte inngangspenger for å se laget sitt lade opp til sesongstart.

- At vi må betale 50 kroner for å se Øystein Stray Spetalen er et regelrett hån. Det er lite profesjonelt av en klubb som Vålerenga å la en utrent mann få spille en generalprøve. Tenk om han hadde skadet noen av våre spillere, sier FFK-patriot Terje Johanessen til Fredrikstad Blad.

700 tilskuere hadde møtt opp for å se Østfolds gamle storhet prøve seg mot Tippeligaklubben. Fredrikstad vant 1-0 mot et B-preget Vålerenga.

- Vi hadde jo helst sett at Vålerenga hadde stilt med et bedre lag. Det var ingen tvil om hvem som var det beste laget, sier tidligere proff og FFK-stopper Tore Pedersen.

Vålerenga innrømmer at de ikke stilte med et toppet lag i går.

- Av dem som startet er det kun Freddy Dos Santos og David Hanssen som er aktuelle mot Rosenborg lørdag. Det var nærmest et rent juniorlag vi stilte med, sier Vålerenga-assistent Geir Bakke.

(Dagbladet.no)

B-LAG:</B> Freddy Dos Santos var en av få A-lagsaktuelle VIF-spillere som var i aksjon mot Fredrikstad i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media