Samir Nasri

Hånes etter showkamp

Én måned etter at han offisielt la opp, spilte Samir Nasri (34) showkamp.

HETSES: Sosiale medier renner over av nedsettende kommentarer om Samir Nasris utseende. Flere reagerer på akkurat dét. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en drøy måned siden la Samir Nasri offisielt opp som profesjonell fotballspiller.

Likevel har han ikke lagt fra seg fotballen helt og denne uka var han tilbake i aksjon i en showkamp kalt «Match des Heros».

Kampen ble spilt mellom Marseille-legender og et sammensatt UNICEF-lag med spillere som Eric Abidal, og Esteban Cambiasso. På Nasris lag var det tidligere stjerner som Robert Pires, Marcel Desailly og Didier Drogba.

I AKSJON: Den tildligere Arsenal og Manchester City-stjerna Samir Nasri. Foto: AFP
I AKSJON: Den tildligere Arsenal og Manchester City-stjerna Samir Nasri. Foto: AFP Vis mer

Likevel var det nevnte Nasri som fikk mest oppmerksomhet etter kampen.

Bilder av han er spredt av mange kontoer på sosiale medier og han hånes av mange. Men flere tar nå Nasri i forsvar.

- Til alle de store sosiale medier plattformene som legger ut bildet av Samir Nasri: Stopp. Dere vet hva dere gjør og det er motbydelig. Ikke bruk det for å få likes og kommentarer og så post om hvor viktig mentalt helse er i den neste posten, skriver Sky Sports reporter Kyle Walker på Twitter.

- Hvorfor «bodyshame» noen som tar litt fri fra å trene etter 20 år med trening som en profesjonell idrettsutøver, skriver en twitterbruker.

Nasri har selv ikke kommentert bildene.

34-åringen er nok mest kjent for sin tid i Arsenal og Manchester City. I Arsenal spilte franskmannen mellom 2008 og 2011 og fikk 126 kamper og scoret 27 mål.

I GLANSDAGENE: Samir Nasri feirer scoring for City i 2016. Foto: Shutterstock Editorial
I GLANSDAGENE: Samir Nasri feirer scoring for City i 2016. Foto: Shutterstock Editorial Vis mer

For Manchester City spilte han 176 kamper og var med å vinne ligaen ved to anledninger. Siden sommeren 2020 har ikke Nasri hatt en kontrakt med en klubb og for en drøy måned siden la han offisielt opp som profesjonell fotballspiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer