Champions League

Hånes etter sjokket

Spanske medier står på hodet etter at moldovske Sheriff sjokkerte Real Madrid på Santiago Bernabéu.

NY SHERIFF I BYEN: Sheriff fra Tiraspol i Moldova sjokkerte hele Fotball-Europa ved å slå Real Madrid på Santiago Bernabéu. REUTERS/Juan Medina
NY SHERIFF I BYEN: Sheriff fra Tiraspol i Moldova sjokkerte hele Fotball-Europa ved å slå Real Madrid på Santiago Bernabéu. REUTERS/Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det gikk sjokkbølger gjennom hele Fotball-Europa da Sheriff sikret 2-1-seieren mot Real Madrid i den spanske hovedstaden tirsdag kveld.

Sébastien Thills navn ble skrevet inn med gullskrift i Sheriffs historie, da han hamret inn vinnermålet like før full tid på Santiago Bernabéu.

Dagen derpå er det flere av de spanske avisene som har kastet seg rundt for å prøve å forklare det som mange har hevdet er tidenes sjokkresultat i europeisk fotball.

En ny sheriff i byen

Overskriften i spanske AS er ikke til å misforstå. De skriver nemlig «EL SHERIFF IMPONE SU LEY», som på norsk oversettes til «Sheriffen påtvinger sin lov».

De uthever at selv om Sheriff satte siste skudd, så hadde Real Madrid allerede hatt over 30 forsøk som ikke hadde funnet blink.

Også Marca har viet noe av sin forside til kampen, der de har kontrastene mellom Real Madrids «KJEMPESMELL» og Atlético Madrids «KJEMPEKLATRING», etter at de slo AC Milan på overtid.

De skriver videre at Real Madrid «spilte indianeren mot Sheriff, og tapte en vanvittig kamp», som er en klar referanse til den ville vesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer