Hanevold på fjerdeplass

Halvard Hanevold skjøt feilfritt, men endte bare på 4. plass i torsdagens verdenscuprenn i skiskyting. Russiske Pavel Rostovtsev vant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rostovtsev startet sent i snøværet i Pokljuka, og takket være feilfri skyting fikk han overtaket på konkurrentene etter siste skyting. Russeren gikk inn til tiden 1.00.02,0 og var 31,4 sekunder foran andremann Ilmars Bricis fra Latvia i mål.

Franske Vincent Defrasne fra Frankrike fulgte på tredjeplass, 34,3 sekunder bak Rostovtsev.

Hanevold fant raskt skyterytmen og leverte 20 blinker, men langrennsformen er fortsatt ikke helt på topp. Det holdt bare til fjerdeplass for Asker-løperen, 47,5 sekunder bak vinneren.

Også Egil Gjelland var suveren på standplass, men farten i sporet var for dårlig til å matche de aller beste. Gjelland endte likevel på fin 9. plass, og har også han et bra utgangspunkt på søndagens jaktstart.

Verre var det for Ole Einar Bjørndalen og Frode Andresen, som endte på henholdsvis 17. og 29. plass. Bjørndalen pådro seg 6 tilleggsminutter, Andresen fikk 7.

Stian Eckhoff bommet seks ganger, endte på 50. plass og kvalifiserte seg så vidt til søndagens jaktstart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer