Hangeland: - Uvant å sitte på benken

Etter Palace-innhopp.

PALACE-SPILLER:  Brede Hangeland. Foto: NTB Scanpix
PALACE-SPILLER: Brede Hangeland. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brede Hangeland ble hyllet av Crystal Palace-manager Alan Pardew etter lørdagens seier mot Leicester, men rogalendingen lar rosen prelle av.

Hangeland kom inn som innbytter og var nest sist på målet som ga 1-0-seier over bunnlaget i Premier League lørdag. Seieren ga Crystal Palace et lite pusterom i kampen for å unngå nedrykk.

- Endringene vi gjorde i pausen hjalp. Hangeland var en koloss bakover og gjorde en kjempejobb på scoringen, sa manager Pardew til BBC etter kampen.

Hangeland selv vil imidlertid ikke ha for mye fokus på egen prestasjon.

- Ja, han (Pardew) sa det, men det var en lagseier. Jeg er en lagspiller, og alle dager der jeg kan bidra og sørge for at laget vinner er gode, sier han beskjedent til South London Press.

Har spilt halvparten Rogalendingen, som kom inn ved pause for skadde Scott Dann, innrømmer samtidig at det er uvant å se mange av lagets kamper fra sidelinjen.

- Det er ikke enkelt å bli kastet innpå. Jeg har ikke mye erfaring med å sitte på benken, så det er en ny situasjon for meg, sier han.

- Men det handler om å holde seg i så fysisk god form som mulig og være klar. Det gjorde jeg lørdag, og jeg er fornøyd med det, tilføyer den tidligere norske landslagskapteinen.

33-åringen har vært på banen i halvparten av ligakampene til Crystal Palace denne sesongen.

Newcastle neste Onsdag venter en ny viktig kamp for Hangeland og lagkameratene. Da er Newcastle motstander hjemme på Selhurst Park. Det oppgjøret blir helt spesielt for manager Pardew, som tidligere denne sesongen forlot nettopp Newcastle for å overta Palace.

Hangeland tror laget tar med seg mye positivt fra lørdagens seier mot Leicester. Den kampen var usedvanlig viktig for begge lag.

- Det var en litt som en cupfinale for Leicester. De følte nok at de måtte vinne, sier forsvarsklippen, som er fornøyd med måten gjestene håndterte utfordringen.

- Den eneste skuffelsen var at vi ikke klarte å punktere kampen med et kontringsmål. Det burde vi ha klart. Men så lenge vi vinner, er det vel ingen som bryr seg, sier han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer