Hangeland: - Vi er best mot de beste

Landslagskapteinen er lettet, men klar på at Norge kommer til å heve seg mot Sveits.

VARSLER BEDRING: Brede Hangeland feirer innbitt 1-0-scoringen til Norge i kveld. Han er likevel klar på at laget kommer til å heve seg mot Sveits på tirsdag. Foto: Lars Eivind Bones
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VARSLER BEDRING: Brede Hangeland feirer innbitt 1-0-scoringen til Norge i kveld. Han er likevel klar på at laget kommer til å heve seg mot Sveits på tirsdag. Foto: Lars Eivind Bones Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): På en dag hvor Norge måtte vinne, var det nok en gang kaptein Brede Hangeland som gikk foran. Stabilitet og trygghet var som vanlig nøkkelordene når dommen over Fulham-stopperen skulle felles.

Kypros var et lag Norge burde, skulle og måtte slå. Hangeland var lettet da han snakket med Dagbladet etter kampen.

- Å vinne i dag var helt avgjørende for å holde liv i drømmen. Noe annet enn seier i dag så hadde vi vært ferdige. Jeg er først og fremst lettet over at vi har kommet oss forbi dette hinderet og ser frem mot tirsdag.

Best mot de beste Og på tirsdag venter gruppeleder Sveits på Ullevaal Stadion. Også en kamp Norge bør vinne dersom planene om Brasil-tur ikke skal forkastes. Hangeland tror ikke det skal bli noe problem å heve seg ytterligere noen hakk mot sveitserne.

- Vi må være forberedt på en helt annen kamp mot Sveits. Det kan passe oss greit - vi får ofte mer ut av laget vårt mot god motstand.

- I alle fall dette laget her hever seg automatisk mot bedre motstand. Det er ikke vår styrke å spille ut antatt svakere lag. Derimot er vi gode til å jevne ut forskjellen mellom oss og lag som er antatt bedre. Det har vi sett flere ganger. Vi er best mot de beste, sier landslagskapteinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer