Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hangeland blir best betalt i Fulham

Nærmer seg ny kontrakt.

VIL FORLENGE MED FULHAM: Brede Hangeland får trolig rundt en halv million kroner i uka med sin nye Fulham-kontrakt. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen  / SCANPIX
VIL FORLENGE MED FULHAM: Brede Hangeland får trolig rundt en halv million kroner i uka med sin nye Fulham-kontrakt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer

|||LONDON (Dagbladet): Brede Hangeland er inne i en av sesongens tøffeste perioder. Innimellom storkampene håper han å signere
ny Fulham-kontrakt.

Agent Rune Hauge bekreftet i går overfor Dagbladet at de er i tett dialog med Fulham om kontraktsforlengelse.

Hangeland er bundet til London-klubben fram til sommeren 2011, og ble fulgt nøye av Arsenal i sommer. Men da overgangsvinduet lukket, og Hangeland fortsatt gikk på jobb i Fulham- klær, var det klima for å gjenoppta samtalene om forlengelse igjen.

— Vi har hatt et par møter, og forhåpentlig vil det ikke ta lang tid, sier Hangeland selv, ifølge Sky Sports.

Vil opp i lønnstoppen

Før sommeren ble det påstått at Fulham var villig til å gi den høyreiste stopperen en ukelønn på rundt 300.000 kroner. Tilbudet ble imidlertid avvist av Hangeland og hans rådgivere.

Rune Hauge sa dette til Dagbladet for en måned siden:

— Jeg synes det er naturlig at Brede lønnes på nivå med de best betalte i klubben.

Slik Dagbladet forstår situasjonen, får han det som han vil.

Ifølge engelsk presse er Danny Murphy den med hardest stappet lønnspose på Craven Cottage. Ukelønna der i gården er rundt en halv million.

The Sun mener Hangeland vil bli tilbudt det samme i en kontrakt fram til 2014.

Tøft program

I går hadde nordmannen en rolig dag i midtforsvaret til Fulham. Hull var aldri i nærheten av å skape tvil om poengfordelingen.

Fulham-spissene Bobby Zamora og Diomansy Kamara sørget med hvert sitt mål for at Roy Hodgsons klubb får mer å gå på til nedrykkslagene — pluss at de gjorde veien til førsteelleveren enda litt lengre for Erik Nevland.

Siddisen satt på benken i 87 minutter i går.

Bjørn Helge Riise måtte være der helt ut. Begge de to får sannsynligvis nye muligheter i de to-tre ukene som kommer: Fulham møter Roma til europaligaoppgjør torsdag — hvor det kan være duket for Riise vs. Riise — før de får bryne seg på Manchester City til helga.

Deretter er det Liverpool hjemme runden etter det, før turen går til Roma for returkamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling