- Hangeland enig med Fulham om ny kontrakt

Agent Hauge henviser til klubben.

TAPTE LØRDAG: Brede Hangeland skal være enig med Fulham om ny kontrakt. I helga gikk laget på et tap borte mot Birmingham. Foto: AP/Simon Dawson
TAPTE LØRDAG: Brede Hangeland skal være enig med Fulham om ny kontrakt. I helga gikk laget på et tap borte mot Birmingham. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Brede Hangeland har vært en kjempesuksess i Fulham siden han ble hentet fra FC København vinteren 2008.

Stopperen har bare kontrakt med londonklubben ut 2011, men i dag erfarer Sky Sports at han og klubben er blitt enige om en forlengelse.Hangeland-agent Rune Hauge vil ikke bekrefte TV-kanalens antakelser.

- Det kan jeg ikke si noe om ennå. Det er klubben som går ut med sånt hvis tiden er moden for det, sier Hauge til Dagbladet.Hangelands kontrakt har vært et tema i Fulham lenge, og ifølge Sky Sports er spilleren og klubben enige om det meste unntatt små detaljer.

På ryktebørsen på balløya har det vært snakk om en ny årslønn på 15 millioner kroner for landslagskapteinen, dersom avtalen forlenges fram til 2014.

Hvis Hangeland skal bli lønnsledende i klubben må Craven Cottage-laget kanskje ut med en halv million per uke - det tilsvarer 25 millioner kroner per sesong.

På Fulhams hjemmeside beskrives nordmannen som en av Premier Leagues aller beste stoppere.

- Jeg synes det er naturlig at Brede lønnes på nivå med de best betalte i klubben, sa Hauge til Dagbladet tidligere i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer