Hangeland får ny konkurrent i Fulham

Henter ettertraktet midstopper.

 TØFFE DUELLER:  Fernando Amorebieta er vant til å bryne seg på tøffe dueller. Her med Barcelonas Lionel Messi. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Scanpix.
TØFFE DUELLER: Fernando Amorebieta er vant til å bryne seg på tøffe dueller. Her med Barcelonas Lionel Messi. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB Scanpix.Vis mer

Fulham har sikret seg en ny og ettertraktet midtstopper i Fernando Amorebieta, som kommer fra Athletic Bilbao.

Også Arsenal, Everton og Zenit St. Petersburg skal ha vært ute etter den 28-årige venezuelanske landslagsspilleren, men Amorebieta endte i Fulham der han kan bli Brede Hangelands nye makker.

Han kommer som bosmanspiller og har undertegnet en fireårskontrakt.

- Jeg er henrykt over å ha skrevet under for Fulham, og jeg ser fram til å spille i Premier League neste sesong, sier Amorebieta til klubbens nettsted.

- Jeg er imponert over talentet som allerede finnes i klubben, og jeg gleder meg til å møte spillerne når vi samles til sesongforberedelser i juli.

Også Derek Boateng kommer til Fulham som bosmanspiller. Landslagsspilleren fra Ghana kommer fra ukrainske Dnipro og har undertegnet en ettårskontrakt.

Fra før har Fulham besluttet å benytte opsjonen og gjøre Sascha Riethers leieavtale til en permanent overgang. Han spilte tidligere i Köln.

(NTB)