Manchester City herjet - Svarte på Liverpools tiltale

Hangeland freser etter VAR-kaos i råsterk City-seier

- Helt latterlig, sier Brede Hangeland om scoringen VAR fratok Manchester City. En suveren 5-0-seier ble det likevel på de regjerende mesterne i serieåpningen mot West Ham.

VAR GREP INN: Manchester City mistet en vakker scoring i serieåpningen mot West Ham etter en hårfin offsideavgjørelse. Det får Brede Hangeland til å reagere. Raheem Sterling og City kunne likevel juble for hat trick og 5-0-seier. Foto: NTB Scanpix
VAR GREP INN: Manchester City mistet en vakker scoring i serieåpningen mot West Ham etter en hårfin offsideavgjørelse. Det får Brede Hangeland til å reagere. Raheem Sterling og City kunne likevel juble for hat trick og 5-0-seier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
West Ham - Manchester City 0-5 (0-1)

Manchester City og Liverpool var i en helt egen klasse i Premier League forrige sesong med henholdsvis 98 og 97 poeng. Chelsea på 3. plass var milevis unna med sine 72 poeng ved sesongslutt.

Forrige sesongs to giganter er de to store gullfavorittene også denne sesongen. Favorittstempelet har i hvert fall ikke blitt svekket så langt i denne åpningshelga.

Liverpool fikk en pangstart i serieåpningen hjemme mot Norwich i går da det nyopprykkede laget ble banket 4-1 på Anfield.

Manchester City svarte raskt på tiltale i en vanskelig bortekamp mot West Hams offensive og profilerte mannskap.

Til slutt vant Pep Guardiolas briljante mannskap hele 5-0 i den engelske hovedstaden i en kamp preget av vakker City-fotball, men også et drøss av VAR-avgjørelser som endret scoringer og straffespark.

- Helt latterlig. Kanskje en millimeter offside, kanskje ikke. Er det dette vi vil ha? Et praktmål tatt bort av teknologi-fantastene, freser tidligere Fulham-stopper Brede Hangeland på Twitter.

- Dette er en vits. VAR ødelegger dette, skriver BBC-reporter Ian Cheeseman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer