<strong>FRYKTET FOR LAGKAMERATEN:</strong> Brede Hangeland var redd midtstopperkollega Scott Dann hadde pådratt en stygg hodeskade i forrige helgs ligakamp mot Leicester. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FRYKTET FOR LAGKAMERATEN: Brede Hangeland var redd midtstopperkollega Scott Dann hadde pådratt en stygg hodeskade i forrige helgs ligakamp mot Leicester. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Hangeland fryktet for lagkameraten: - Jeg hørte smellet fra benken

Følte seg dårlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brede Hangeland var redd midtstopperkollega Scott Dann hadde pådratt en stygg hodeskade i forrige helgs ligakamp mot Leicester.

Dann skallet voldsomt med Leicester-forsvarer Wes Morgan i kampen, men reiste seg og fortsatte å spille. I pausen følte han seg dårlig og ble erstattet med Hangeland.

Dann måtte stå over onsdagens 1-1-kamp mot Newcastle, men ser ut til å være spilleklar igjen om ikke altfor lang tid. Brede Hangeland priser seg lykkelig over at lagkameraten etter forholdene har det bra.

- Jeg hørte det (smellet) helt fra benken. Det var grusomt. Sterkt at han klarte å spille videre etterpå, sier nordmannen til South London Press.

- Når du ser hvordan han har det nå, skjønner du hvorfor han måtte gå av. Jeg er bare glad for at Scotty ble truffet foran på panna og ikke på siden av hodet. Da kunne det gått riktig ille, tilføyer rogalendingen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer