Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland holdt nullen

- De viste hvorfor de er der de er på tabellen.

 HANGELAND TILBAKE:  Brede Hangeland var i startelleveren da Crystal Palacs møtte Swansea mandag. Foto: NTB  / Scanpix.
HANGELAND TILBAKE: Brede Hangeland var i startelleveren da Crystal Palacs møtte Swansea mandag. Foto: NTB / Scanpix. Vis mer

Brede Hangeland var tilbake på banen for Crystal Palace for første gang på ni kamper da klubben spilte 0-0 hjemme mot Swansea mandag.

En skade på Damien Delaney tvang Alan Pardew til å sette inn Hangeland i midtforsvaret.

Nordmannen startet seks kamper rad i starten av sesongen, men hadde ikke vært på banen siden 0-1-tapet mot Leicester 24. oktober før mandagens oppgjør.

Hangeland steppet inn og gjorde en solid figur. Første omgang var sjansefattig, men det hele tok seg opp i annen omgang. Da kom lagene til flere sjanser og nærmest var Palace-spiss Patrick Bamford. Unggutten sto mutters alene elleve meter fra mål da han skjøt rett på målvakt Lukasz Fabianski.

Dermed endte det målløst for et Palace-lag som ikke har tapt på seks kamper.

- Patrick er en målscorer på trening, men hadde tre eller fire sjanser uten å sette dem. Vi tar med oss uavgjort. Det å ha 31 poeng allerede nå, er fabelaktig, sa Pardew.

- Det var et utmerket poeng mot et godt Crystal Palace-lag. De viste hvorfor de er der de er på tabellen. Vi har ikke tapt og ikke sluppet inn på tre kamper. Det er en stor forbedring i forhold til hvor vi har vært i det siste, sa Swanseas midlertidige manager Alan Curtis.

I oppgjøret mellom West Bromwich og Newcastle var WBA sterkest. Darren Fletchers hodestøt etter 79 minutter ble avgjørende da laget hans vant 1-0. Newcastle er dermed fortsatt under nedrykksstreken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media