SELVMÅL-TRØBBEL: Brede Hangeland satte den i eget nett sist, dette bildet er fra den kampen mot Manchester United. I dag var det John Pantsil sin tur for Fulham.Foto: SCANPIX/AFP/Carl de Souza
SELVMÅL-TRØBBEL: Brede Hangeland satte den i eget nett sist, dette bildet er fra den kampen mot Manchester United. I dag var det John Pantsil sin tur for Fulham.Foto: SCANPIX/AFP/Carl de SouzaVis mer

Hangeland involvert i nytt selvmål

Men Fulham reddet poeng hos Blackpool.

||| Brede Hangeland var igjen involvert i et selvmål, men Fulham var heldig og fikk med seg poeng fra møtet med Blackpool.

Blackpool innledet comebacket på toppnivå med 4-0 over Wigan, men røk så på 0-6 for Arsenal. Mot Hangelands Fulham viste det nyopprykkede laget godt spill igjen.

I første omgang var vertene klart best, men likevel gikk Fulham til hvile med 1-0 etter Bobby Zamoras hodestøt.

Hangeland og Fulham-forsvaret sto imot det meste fra Blackpool, men alt gikk galt etter 71 minutter. Ballen gikk først i Hangeland før den traff John Pantsil og trillet i mål. Hangeland scoret selvmål mot Manchester United sist helg.

Like etter selvmålet, var Blackpool offensive igjen. Luke Varney kombinerte fint med Brett Ormerod og satte inn 2-1.

Men som i møtet med United på hjemmebane, maktet Fulham å komme tilbake. Dickson Etuhu utlignet etter flott forarbeid av Moussa Dembele.

(NTB)