Hangeland klar for Crystal Palace: - Vil spille så snart som mulig

Signerte i dag.

KLAR: Brede Hangeland poserer med drakta til sin nye arbeidsgiver. Foto: Crystal Palace
KLAR: Brede Hangeland poserer med drakta til sin nye arbeidsgiver. Foto: Crystal PalaceVis mer

(Dagbladet): Landslagsstopper Brede Hangeland er klar for Crystal Palace.

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider fredag.

- Jeg er begeistret for å være her. Alt jeg har hørt - om manageren, spillerne og støtteapparatet - har vært fine ting, og i dag har jeg fått erfare hvorfor. Det er flott å være her og jeg ser fram til å hjelpe klubben og gjøre mitt beste, sier Hangeland.

Gammeldags spillertype 33-åringen har signert en ettårskontrakt med London-klubben.

- Jeg er en gammeldags spillertype. Jeg vil bare være en del av en god spillergruppe og jobbe med en god manager. Alle har fortalt meg at det er sånn det er i Crystal Palace, og jeg ville virkelig bli en del av det.

- Det er en tradisjonsrik klubb, med mange tilhengere. Jeg synes atmosfæren her er fantastisk, og fansen hadde mye å være glade for i forrige sesong. Om vi kan gjøre noe lignenede denne sesongen, hadde det vært flott. Jeg ser virkelig fram til å spille foran fansen så snart som overhodet mulig.

270 Fulham-kamper Hangeland forlot Fulham etter å ha blitt sagt opp via epost, noe som ikke akkurat falt i smak etter seks og et halvt år i hovedstadsklubben.

Han rakk å spille over 270 kamper for «The Cottagers», og var også med da de hvitkledde tapte europaligafinalen for Atletico Madrid i 2010.

- I dag mottok jeg nyhetene om at Fulham har valgt å si opp kontrakten min med klubben med umiddelbar virkning. Jeg fikk beskjed om avgjørelsen per epost, uten at noen fra klubben har møtt med meg på forhånd for å diskutere kontrakten min eller fremtiden med klubben, sa Hangeland til Dagbladet, via sin rådgiver Mørland den gang.