Hangeland kobles til Liverpool

Skal ha fått tilbud om kjøp.

(Dagbladet.no): Aston Villa, Manchester City og Newcastle - de er alle Premier League-klubber Brede Hangeland er blitt koblet til.

I dag hevder ei dansk avis at John Arne Riises Liverpool kan bli 26-åringens neste klubb.

Ifølge Berlingske Tidende har Hangelands nye agent Rune Hauge tatt kontakt med Anfield-klubben, med tilbud om å kjøp av Ståle Solbakkens FC København-midtstopper.

Liverpool-manager Rafael Benitez trenger en ny stopper, for tida er både Sami Hyypia og Daniel Agger skadd. I de to siste kampene har sideback Alvaro Arbeloa vikariert som makker til Jamie Carragher i midtforsvaret.

- Jeg sier ikke noe om sånne spekulasjoner, sier agent Rune Hauge til Dagbladet.no.

- Hva kan du si om Hangelands framtid?

- Ikke annet enn at Brede har gjort det godt og fortjener all den gode omtalen han får i øyeblikket. Han tar det med ro.

FC København ønsker heller ikke å kommentere ryktene om Liverpool og den norske landslagsspilleren.

AKTUELL FOR ANFIELD? En dansk avis skriver i dag at agent Rune Hauge har tilbudt Brede Hangeland til tradisjonsrike Liverpool. Foto: Scanpix
AKTUELL FOR ANFIELD? En dansk avis skriver i dag at agent Rune Hauge har tilbudt Brede Hangeland til tradisjonsrike Liverpool. Foto: Scanpix Vis mer

- Vår grunnleggende holdning i FCK er at våre spilleres kontrakter løper tiden ut. Det er utgangspunktet. Skal vi overbevises om noe annet, så må det komme noen og overbevise oss om det, sier FCK-sportssjef Carsten V. Jensen til Berlingske Tidende.

Hangeland er ikke bare ettertraktet i England, 26-åringen avslo nylig en lukrativ overgang til Lokomoviv Moskva.

Hangeland kobles til Liverpool
TRENGER STOPPERE: Liverpool har bare Jamie Carragher, her mot Manchester City søndag, frisk for øyeblikket.