PÅ LANDSLAGSTRENING: Brede Hangeland spiller landskamp mot Frankrike i kveld, til helgen starter han Premier League med Fulham - etter all sannsynlighet. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
PÅ LANDSLAGSTRENING: Brede Hangeland spiller landskamp mot Frankrike i kveld, til helgen starter han Premier League med Fulham - etter all sannsynlighet. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Hangeland kobles til Spurs

Redknapp på stopperjakt.

|||• Brede og Norge mot Frankrike: Fotballstudio kl. 21.15

(Dagbladet): Brede Hangeland nevnes stadig som en mulig Arsenal-spiller, på tross av at Arsene Wenger har avvist den påståtte interessen for den norske landslagskapteinen.

Nå skal Fulham-stopperen være Tottenham-aktuell, skriver Daily Mail.

Nordmannen står ifølge avisa på lista til Spurs-manager Harry Redknapp. Men bare som reserveløsning dersom klubben ikke klarer å hente Willam Gallas - tidligere Arsenal-spiller - til White Hart Lane.

Franske Gallas er bosmanspiller, mens 29-årige Hangeland oppgis å koste 12 millioner pund, omlag 110 millioner kroner.

Også London Evening Standard skriver at Hangeland vurderes av Redknapp, fordi både Jonathan Woodgate og Ledley King mildt sagt er skadeutsatte.

I sommer fortalte ryktene at Hangeland skulle bli med tidligere Fulham-sjef Roy Hodgson til Liverpool. Samtidig var det snakk om klausuler som gjorde det umulig.

Selv er Hangeland komfortabel med rykter, dette svarte han da Dagbladet i mai spurte om han var forberedt på en sommer med nye spekulasjoner:

- Jeg forbereder meg ikke noe spesielt på det, nei. Kommer det, så kommer det. Da har jeg øvd inn svarene mine så mange ganger at jeg skal klare det samme kjøret en gang til. Det er en del av gamet. Og noen kilder her i England tar jeg med en stor klype salt, sier Hangeland.

Norge-kapteinen skrev i november ny kontakt med Fulham, den løper helt fram til 2013.

NY DRAKT: Brede Hangeland stilte opp på lansering av de nye landslagsdraktene  i Oslo i går. 
Foto: Morten Holm / Scanpix
NY DRAKT: Brede Hangeland stilte opp på lansering av de nye landslagsdraktene i Oslo i går. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer