Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland måtte stupe i Parken-gjørma i bitende kulde

- Det var sinnssykt kaldt, sier landslagskapteinen.

GJØRME-BREDE: Slik ser det ut når Brede Hangeland blir skubbet ned i gjørma av en statist i den nye reklamefilmen til Bama. Foto: Bama
GJØRME-BREDE: Slik ser det ut når Brede Hangeland blir skubbet ned i gjørma av en statist i den nye reklamefilmen til Bama. Foto: Bama Vis mer

SANDEFJORD (Dagbladet): Morten Gamst Pedersen, Erik Huseklepp og John Arne Riise fikk sin del tyn etter rapvideoen de gjorde for landslagets sponsor Bama for noen måneder tilbake.

Nå surrer en ny reklamefilm med landslagsgutta på tv-skjermene, denne gangen med mindre norsk autotune, og mer skitten fotballvirkelighet.

Kaptein Brede Hangeland har imidlertid et par klager på manuset.

I filmen snakker en unggutt om drømmen om å bli fotballproff. I det han sier: «så skal jeg bli kaptein på landslaget, og alle kommer til å like meg», ser vi Brede Hangeland gå på fjeset først i en gjørmepøl.

Samtidig blir eksempelvis Morten Gamst Pedersen fulgt på hotell og flyreise, mens John Carew slapper av med en banan i garderoben.

- Det var til dels moro, men det var til dels et slit også. Jeg ser jo at Gamst og Carew har mange hyggelige scener i filmen, mens jeg driver med «faceplants» i Parken der, sier Hangeland til Dagbladet.

Sinnssykt kaldt Brede Hangeland er med andre ord smått misfornøyd med hva han måtte gjennom.

- Det var en statist som satte inn de taklingene på meg. Og dette var en dag med kanskje 3-4 grader, det var jo sinnssykt kaldt, sier Hangeland.

- Og det var ikke bare én tagning liksom, jeg måtte én gang på trynet og legg til to-tre sklitaklinger også i den kulda. Heldigvis ble resultatet bra da, sier han med et glis.

Motivasjon
Og ikke så galt at det ikke kan være godt for noe mer.

For etter å ha smakt litt på gjørma i danskenes landslagsarena, er det kanskje motivasjon nok til å holde seg på beina og stoppe danskene i bortekampen i Parken i høst.

- Det er sant det. Det var bra altså, en kul opplevelse selv om det var litt kaldt der og da, sier Hangeland.

SKEPTISK TIL MANUS: Mens Gamst og Carew fikk kose seg, måtte Hangeland ta drittjobben. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
SKEPTISK TIL MANUS: Mens Gamst og Carew fikk kose seg, måtte Hangeland ta drittjobben. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

- Og kanskje det vanker litt mindre tyn for dette enn det Riise og Gamst fikk for rap-videoen?

- Ja, kanskje det, kanskje det, flirer Hangeland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media