Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hangeland med scoring

Men FC København tapte mot Silkeborg.

Brede Hangeland tegnet seg på scoringslisten da FC København avsluttet den danske serien med 2-3-tap for Silkeborg i Parken.

Hangeland utliknet til 2-2 i det 73. spilleminutt, men Kim Olsens scoring tre minutter før slutt sørget for at Silkeborg gikk av med seieren foran 38 000 tilskuere i Parken.

Hangeland og André Bergdølmo spilte hele kampen for de danske mesterne til Ståle Solbakken. Silkeborg ble nummer åtte i den danske ligaen.

Brøndby gikk også på et overraskende tap i siste serierunde. Allerede nedrykksklare Sønderjyske vant 2-1 på Brøndby stadion.

Sønderjyske rykker ned sammen med den «norske klubben» Århus. Christer George, Jan Tore Ophaug og Alexander Aas klubb tapte 2-0 i siste serierunde for Odense. Morten Fevang scoret ett av målene til bortelaget, som med seieren knabbet tredjeplassen på Viborgs bekostning i den danske Superligaen.

(ANB)

PÅ SCORINGSLISTEN: Brede Hangeland scoret i København i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling