<strong>FRA START:</strong> Brede Hangeland fikk tillit fra start for Crystal Palace mot Leicester, og nordmannen var nær å bli matchvinner mot Newcastle. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT
FRA START: Brede Hangeland fikk tillit fra start for Crystal Palace mot Leicester, og nordmannen var nær å bli matchvinner mot Newcastle. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT Vis mer

Hangeland nær vinnermål

Nordmannen fikk tillit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brede Hangeland fikk for første gang tillit fra start av Crystal Palace-manager Alan Pardew og var nær ved å bli matchvinner mot Newcastle.

To minutter før slutt steg nordmannen i været på et hjørnespark, og nikken hadde retning mot hjørnet, men Tim Krul i gjestemålet greide så vidt å få hånden på ballen og slå den ut.

Hangeland kunne ikke hindre Papiss Cisse fra å score, men Fraizer Campbell sørget for poengdeling og 1-1.

Pardew overtok Crystal Palace 3. januar etter å ha forlatt tilsvarende jobb i nettopp Newcastle, og siden har det blitt lite spilletid for Hangeland. Mot Leicester lørdag ble 33-åringen byttet inn i pause og noterte seg for en målgivende pasning i 1-0-seieren. Etter oppgjøret ble han hyllet av sin nye manager, og han fikk sjansen fra start mot Newcastle.

Første omgang var et stort gjesp, men Cissé scoret på de første 45 minuttenes eneste sjanse. Nederlandske Daryl Janmaat la et nydelig innlegg som fant Cissé. Senegaleseren løp seg fri fra Damien Delaney og stanget inn 1-0.

London-klubben jaktet utligning i annen omgang, men det tok tid før det ga resultater. Med 20 minutter igjen på kampuret vant Palace ballen høyt i banen. Yannick Bolasie fikk slått inn fra høyrekanten, og inn i feltet stormet Campbell, som utlignet og fastsatte resultatet til 1-1.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer